Terminarz szkoleń
-
Makarony - 07.12.2023
Rozpoczęcie: 7 grudnia 2023, 17:00
Zakończenie: 7 grudnia 2023, 21:00
290zł -
Kuchnia francuska - 08.12.2023
Rozpoczęcie: 8 grudnia 2023, 17:00
Zakończenie: 8 grudnia 2023, 21:00
340zł -
Warsztaty cukiernicze - bezy - 11.12.2023
Rozpoczęcie: 11 grudnia 2023, 17:00
Zakończenie: 11 grudnia 2023, 21:00
370zł -
Burgery wołowe & vege - 12.12.2023
Rozpoczęcie: 12 grudnia 2023, 17:00
Zakończenie: 12 grudnia 2023, 21:00
420zł -
Kuchnia meksykańska 13.12.2023
Rozpoczęcie: 13 grudnia 2023, 17:00
Zakończenie: 13 grudnia 2023, 21:00
390zł -
Kurs cukierniczy I stopnia 16-17.12.2023
Rozpoczęcie: 16 grudnia 2023, 09:00
Zakończenie: 17 grudnia 2023, 16:00
1290.00zł -
Kuchnia hiszpańska - 19.12.2023
Rozpoczęcie: 19 grudnia 2023, 17:00
Zakończenie: 19 grudnia 2023, 21:00
320zł -
Kuchnia molekularna 20.12.2023
Rozpoczęcie: 20 grudnia 2023, 16:00
Zakończenie: 20 grudnia 2023, 22:00
590zł -
Makarony - 04.01.2024
Rozpoczęcie: 4 stycznia 2024, 17:00
Zakończenie: 4 stycznia 2024, 21:00
290zł -
Pizza - 05.01.2023
Rozpoczęcie: 5 stycznia 2024, 17:00
Zakończenie: 5 stycznia 2024, 21:00
470zł -
Kuchnia meksykańska 08.01.2024
Rozpoczęcie: 8 stycznia 2024, 17:00
Zakończenie: 8 stycznia 2024, 21:00
390zł -
Desery restauracyjne - 09.01.2024
Rozpoczęcie: 9 stycznia 2024, 17:00
Zakończenie: 9 stycznia 2024, 21:00
240zł -
Kuchnia tajska - 10.01.2024
Rozpoczęcie: 10 stycznia 2024, 17:00
Zakończenie: 10 stycznia 2024, 21:00
370zł -
Podstawy gotowania - kurs zaoczny - 12-14.01.2024
Rozpoczęcie: 12 stycznia 2024, 17:00
Zakończenie: 14 stycznia 2024, 15:00
1190zł -
Kurs kucharski - część druga 22-26.01.2024
Rozpoczęcie: 22 stycznia 2024, 08:00
Zakończenie: 26 stycznia 2024, 15:00
2860zł -
Kuchnia vege 29.01.2024
Rozpoczęcie: 29 stycznia 2024, 17:00
Zakończenie: 29 stycznia 2024, 21:00
390zł -
Steki wołowe - warsztaty - 03.02.2023
Rozpoczęcie: 3 lutego 2024, 09:00
Zakończenie: 3 lutego 2024, 13:00
420zł -
M(i)ęski wieczór z wołowiną 03.02.2024
Rozpoczęcie: 3 lutego 2024, 15:00
Zakończenie: 3 lutego 2024, 19:00
590zł -
Pizza - 05.02.2024
Rozpoczęcie: 5 lutego 2024, 17:00
Zakończenie: 5 lutego 2024, 21:00
470zł -
Kuchnia tajska - 06.02.2024
Rozpoczęcie: 6 lutego 2024, 17:00
Zakończenie: 6 lutego 2024, 21:00
370zł -
Burgery wołowe & vege - 09.02.2024
Rozpoczęcie: 9 lutego 2024, 17:00
Zakończenie: 9 lutego 2024, 21:00
420zł -
Kuchnia molekularna 11.02.2024
Rozpoczęcie: 11 lutego 2024, 09:00
Zakończenie: 11 lutego 2024, 15:00
590zł -
Polish cuisine cooking classes 19.02.2024
Rozpoczęcie: 19 lutego 2024, 17:00
Zakończenie: 19 lutego 2024, 21:00
490zł -
Przyrządzanie sushi 20.02.2024
Rozpoczęcie: 20 lutego 2024, 17:00
Zakończenie: 20 lutego 2024, 21:00
420.00zł -
Kuchnia francuska - 21.02.2024
Rozpoczęcie: 21 lutego 2024, 17:00
Zakończenie: 21 lutego 2024, 21:00
340zł -
Warsztaty cukiernicze - bezy - 23.02.2024
Rozpoczęcie: 23 lutego 2024, 17:00
Zakończenie: 23 lutego 2024, 21:00
370zł -
Kurs cukierniczy I stopnia 24-25.02.2024
Rozpoczęcie: 24 lutego 2024, 09:00
Zakończenie: 25 lutego 2024, 16:00
1290.00zł -
Kuchnia hiszpańska - 27.02.2023
Rozpoczęcie: 27 lutego 2024, 17:00
Zakończenie: 27 lutego 2024, 21:00
320zł -
Kuchnia włoska - 28.02.2024
Rozpoczęcie: 28 lutego 2024, 17:00
Zakończenie: 28 lutego 2024, 21:00
340zł -
Pizza - 04.03.2024
Rozpoczęcie: 4 marca 2024, 17:00
Zakończenie: 4 marca 2024, 21:00
470zł -
Kuchnia tajska - 05.03.2024
Rozpoczęcie: 5 marca 2024, 17:00
Zakończenie: 5 marca 2024, 21:00
370zł -
Makarony - 06.03.2024
Rozpoczęcie: 6 marca 2024, 17:00
Zakończenie: 6 marca 2024, 21:00
290zł -
Steki wołowe - warsztaty - 09.03.2024
Rozpoczęcie: 9 marca 2024, 09:00
Zakończenie: 9 marca 2024, 13:00
420zł -
Kuchnia meksykańska 11.03.2024
Rozpoczęcie: 11 marca 2024, 17:00
Zakończenie: 11 marca 2024, 21:00
390zł -
Warsztaty cukiernicze - bezy - 13.03.2024
Rozpoczęcie: 13 marca 2024, 17:00
Zakończenie: 13 marca 2024, 21:00
370zł -
Podstawy gotowania - kurs zaoczny - 15-17.03.2024
Rozpoczęcie: 15 marca 2024, 17:00
Zakończenie: 17 marca 2024, 15:00
1190zł -
Kurs cukierniczy I stopnia 02-03.04.2024
Rozpoczęcie: 2 kwietnia 2024, 09:00
Zakończenie: 3 kwietnia 2024, 16:00
1290.00zł -
Pizza - 08.04.2024
Rozpoczęcie: 8 kwietnia 2024, 17:00
Zakończenie: 8 kwietnia 2024, 21:00
470zł -
Kuchnia tajska - 09.04.2024
Rozpoczęcie: 9 kwietnia 2024, 17:00
Zakończenie: 9 kwietnia 2024, 21:00
370zł -
Burgery wołowe & vege - 10.04.2024
Rozpoczęcie: 10 kwietnia 2024, 17:00
Zakończenie: 10 kwietnia 2024, 21:00
420zł -
Steki wołowe - warsztaty - 13.04.2024
Rozpoczęcie: 13 kwietnia 2024, 09:00
Zakończenie: 13 kwietnia 2024, 13:00
420zł -
M(i)ęski wieczór z wołowiną 13.04.2024
Rozpoczęcie: 13 kwietnia 2024, 15:00
Zakończenie: 13 kwietnia 2024, 19:00
590zł -
Kuchnia vege 15.04.2024
Rozpoczęcie: 15 kwietnia 2024, 17:00
Zakończenie: 15 kwietnia 2024, 21:00
390zł -
Kuchnia hiszpańska - 16.04.2024
Rozpoczęcie: 16 kwietnia 2024, 17:00
Zakończenie: 16 kwietnia 2024, 21:00
320zł -
Kuchnia francuska - 17.04.2024
Rozpoczęcie: 17 kwietnia 2024, 17:00
Zakończenie: 17 kwietnia 2024, 21:00
340zł -
Kuchnia molekularna 21.04.2024
Rozpoczęcie: 21 kwietnia 2024, 09:00
Zakończenie: 21 kwietnia 2024, 15:00
590zł -
Kurs kucharski menu część pierwsza - 22-26.04.2024
Rozpoczęcie: 22 kwietnia 2024, 08:00
Zakończenie: 26 kwietnia 2024, 15:00
2260zł -
Kurs kucharski - menu wege 22-26.04.2024
Rozpoczęcie: 22 kwietnia 2024, 08:00
Zakończenie: 26 kwietnia 2024, 14:00
2260zł -
Kuchnia włoska - 23.04.2024
Rozpoczęcie: 23 kwietnia 2024, 17:00
Zakończenie: 23 kwietnia 2024, 21:00
340zł -
Pizza - 06.05.2024
Rozpoczęcie: 6 maja 2024, 17:00
Zakończenie: 6 maja 2024, 21:00
470zł -
Kuchnia tajska - 07.05.2024
Rozpoczęcie: 7 maja 2024, 17:00
Zakończenie: 7 maja 2024, 21:00
370zł -
Makarony - 08.05.2024
Rozpoczęcie: 8 maja 2024, 17:00
Zakończenie: 8 maja 2024, 21:00
290zł -
Kuchnia meksykańska 14.05.2024
Rozpoczęcie: 14 maja 2024, 17:00
Zakończenie: 14 maja 2024, 21:00
390zł -
Warsztaty cukiernicze - bezy - 15.05.2024
Rozpoczęcie: 15 maja 2024, 17:00
Zakończenie: 15 maja 2024, 21:00
370zł -
Pizza - 03.06.2024
Rozpoczęcie: 3 czerwca 2024, 17:00
Zakończenie: 3 czerwca 2024, 21:00
470zł -
Kuchnia tajska - 04.06.2024
Rozpoczęcie: 4 czerwca 2024, 17:00
Zakończenie: 4 czerwca 2024, 21:00
370zł -
Burgery wołowe & vege - 05.06.2024
Rozpoczęcie: 5 czerwca 2024, 17:00
Zakończenie: 5 czerwca 2024, 21:00
420zł -
Steki wołowe - warsztaty - 08.06.2024
Rozpoczęcie: 8 czerwca 2024, 09:00
Zakończenie: 8 czerwca 2024, 13:00
420zł -
M(i)ęski wieczór z wołowiną 08.06.2024
Rozpoczęcie: 8 czerwca 2024, 15:00
Zakończenie: 8 czerwca 2024, 19:00
590zł -
Przyrządzanie sushi 11.06.2024
Rozpoczęcie: 11 czerwca 2024, 17:00
Zakończenie: 11 czerwca 2024, 21:00
420.00zł -
Kuchnia francuska - 12.06.2024
Rozpoczęcie: 12 czerwca 2024, 17:00
Zakończenie: 12 czerwca 2024, 21:00
340zł -
Polish cuisine cooking classes 17.06.2024
Rozpoczęcie: 17 czerwca 2024, 17:00
Zakończenie: 17 czerwca 2024, 21:00
490zł -
Kuchnia hiszpańska - 18.06.2024
Rozpoczęcie: 18 czerwca 2024, 17:00
Zakończenie: 18 czerwca 2024, 21:00
320zł -
Kuchnia włoska - 19.06.2024
Rozpoczęcie: 19 czerwca 2024, 17:00
Zakończenie: 19 czerwca 2024, 21:00
340zł -
Kurs cukierniczy I stopnia 22-23.06.2024
Rozpoczęcie: 22 czerwca 2024, 09:00
Zakończenie: 23 czerwca 2024, 16:00
1290.00zł -
Kurs kucharski - część druga 24-28.06.2024
Rozpoczęcie: 24 czerwca 2024, 08:00
Zakończenie: 28 czerwca 2024, 15:00
2860zł -
Warsztaty cukiernicze - bezy - 01.07.2024
Rozpoczęcie: 1 lipca 2024, 17:00
Zakończenie: 1 lipca 2024, 21:00
370zł -
Kuchnia meksykańska 02.07.2024
Rozpoczęcie: 2 lipca 2024, 17:00
Zakończenie: 2 lipca 2024, 21:00
390zł -
Makarony - 03.07.2024
Rozpoczęcie: 3 lipca 2024, 17:00
Zakończenie: 3 lipca 2024, 21:00
290zł -
Podstawy gotowania - kurs zaoczny - 05-07.07.2024
Rozpoczęcie: 5 lipca 2024, 17:00
Zakończenie: 7 lipca 2024, 15:00
1190zł -
Kuchnia vege 08.07.2024
Rozpoczęcie: 8 lipca 2024, 17:00
Zakończenie: 8 lipca 2024, 21:00
390zł -
Kuchnia molekularna 14.07.2024
Rozpoczęcie: 14 lipca 2024, 09:00
Zakończenie: 14 lipca 2024, 15:00
590zł -
Kurs kucharski menu część pierwsza - 14-18.10.2024
Rozpoczęcie: 14 października 2024, 08:00
Zakończenie: 18 października 2024, 15:00
2260zł -
Kurs kucharski - menu wege 14-18.10.2024
Rozpoczęcie: 14 października 2024, 08:00
Zakończenie: 18 października 2024, 14:00
2260zł -
Kuchnia molekularna 20.10.2024
Rozpoczęcie: 20 października 2024, 09:00
Zakończenie: 20 października 2024, 15:00
590zł -
Voucher prezentowy kwotowy
Rozpoczęcie: 13 stycznia 2033, 13:13
Zakończenie: 14 stycznia 2033, 14:14
10zł
Kurs podstawowy z wołowiny
Steki wołowe – warsztaty
Czas na wieczór z wołowiną. Na tych zajęciach odpowiemy sobie na pytanie czy polska wołowina jest w stanie stopić nasze podniebienia i jak szybko to uczyni.

dla początkujących i zaawansowanych
Kurs kucharski – menu część pierwsza
Kurs przeznaczony dla każdego, poziom trudności i skomplikowania wykonywanych potraw jest uzależniony od preferencji osób uczestniczących.
Każdy dzień szkolenia zaczyna się od wstępu teoretycznego, podczas którego omawiany jest plan działania na dany dzień.
Następnie rozpoczyna się panel praktyczny gdzie w trakcie gotowania poruszane są tematy z dziedziny HACCP, dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej.
Podczas paneli praktycznych uczestnicy pod okiem instruktora samodzielnie wykonują potrawy od początku do końca, po czym każda potrawa jest prezentowana na talerzu i profesjonalnie dekorowana z zachowaniem zasad sztuki kulinarnej.

dla początkujących, zaawansowanych a także nowożeńców w ramach projektu rodzina gotująca na swoim :)
Kurs kucharski menu część druga
Kurs przeznaczony dla osób które ukończyły pierwszą część, lub mają ochotę zamienić kolejność.
Zajęcia są dedykowane także nowożeńcom w programie rodzina gotująca na swoim :)
Poziom trudności i skomplikowania wykonywanych potraw jest uzależniony od preferencji osób uczestniczących.
Każdy dzień szkolenia zaczyna się od wstępu teoretycznego, podczas którego omawiany jest plan działania na dany dzień.
Następnie rozpoczyna się panel praktyczny gdzie w trakcie gotowania poruszane są tematy z dziedziny szeroko pojętej gastronomii.
Podczas paneli praktycznych uczestnicy pod moim okiem samodzielnie wykonują potrawy od początku do końca, po czym każda potrawa jest prezentowana na talerzu i profesjonalnie dekorowana z zachowaniem zasad sztuki kulinarnej.

dla początkujących i zaawansowanych
Kuchnia hiszpańska
Kuchnia Hiszpańska zachwyca prostotą wykonania dań, połączoną z niebywałym smakiem. Świeże produkty, które doprawimy z hiszpańskim temperamentem umilą spotkanie w gronie znajomych.

Podstawy gotowania – kurs zaoczny
Jeśli jesteście Pasjonatami dobrego jedzenia, lecz nie wiecie do końca jak można by te potrawy przygotować samodzielnie. Dodatkowo nudzi was ciągłe zamawianie jedzenia on line, lub chodzenie do restauracji. W takim razie ten kurs jest dedykowany dla was.
Podczas trwania trzydniowego szkolenia dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej, będziemy się uczyć prawidłowego używania noża, podstawowych umiejętności krojenia. Na zajęciach teoria będzie przeplatać się z praktyką. Poznacie praktyczne wiadomości na temat wyboru odpowiednich produktów. Nauczycie się filetować ryby i trybować mięso. Poznacie klasyczne przystawki, zupy, dania główne i desery.

M(i)ęski wieczór z wołowiną
M(i)ęski wieczór z wołowiną
Czas na wieczór konfrontacji wołowiny. Na tych zajęciach odpowiemy sobie na pytanie: co bardziej będzie pasowało do whisky? Wołowina sezonowana, czy może polędwica wołowa?
Sprawdzimy także, czy do wołowiny bardziej pasuje mocno wędzona whiskey, bądź może łagodniejszy single malt.

warsztaty dla początkujących i zaawansowanych
Kuchnia tajska
Kuchnia tajska jest nasycona bogactwem smaków.
Połączenia słodko - kwaśne i pikantne tworzą niesamowity efekt dla podniebienia.
Zupa z dodatkiem galangalu rozpali zmysły; krewetki z trawą cytrynową podtrzymają ów płomień, natomiast lody będą doskonałym finałem wieczoru.

dla początkujących i zaawansowanych
Kuchnia włoska
Kuchnia włoska to nie tylko pizza i tiramisu. Jest to kuchnia pełna pasji i miłości do najlepszych i najsmaczniejszych produktów.
Na zajęciach z kuchni włoskiej, wykonamy vitello tonatto, klasyczne minestrone i kultowy deser tiramisu z sezonowymi dodatkami.

dla początkujących i zaawansowanych
Kuchnia fit
Moda na zdrowe jedzenie nigdy nie przemija. Każdy chce jeść zdrowo a jednocześnie smacznie.
Zapraszam na zajęcia z kuchni fit.

dla początkujących i zaawansowanych
Zajęcia food pairing
Łączenie niecodziennych produktów i smaków coraz częściej można zauważyć w kartach menu restauracji.
Na zajęciach food pairing dowiemy się co można ze sobą "parować", a czego wręcz nie powinniśmy.

dla dzieci i rodziców
Warsztaty kulinarne dla dzieci
Zapraszamy dzieci w wieku 6-10 lat na specjalnie dedykowane zajęcia. Podczas warsztatów mali kucharze i małe kucharki będą mogli przygotować dania główne i deser. Rodzice mogą bacznie obserwować poczynania swoich pociech. Będą także mile widziani podczas degustacji wszystkich wykonanych potraw. Podczas zajęć wykonamy domowy makaron we włoskim stylu, z ulubionymi dodatkami, na słodko lub słono. Opcjonalnie będzie to pizza również z ukochanymi dodatkami.
Na deser wykonamy smerfowy mus z mascarpone ze słodkim kruchym ciastem i lodami truskawkowymi, wszystko to z polewą owocową.

Dla początkujących i zaawansowanych
Kurs cukierniczy I stopnia
Na kursie dowiecie się o makaronikach, deserach monoporcjowych i temperowaniu czekolady, a także przygotujecie podstawowe rodzaje ciast i poznacie techniki glasage. Nie każdy staje się od razu mistrzem cukiernictwa, ale bez obaw - nauczymy Was wszystkiego :)

Dedykowane początkującym i zaawansowanym
Warsztaty cukiernicze – bezy
Zapraszam na zajęcia z podstaw cukiernictwa. Na zajęciach bezowo mi wykonamy desery na bazie białek. W programie zajęć między innymi beza francuska i jej odpowiednik z Nowej Zelandii czyli beza baleriny Pavlovej. Kolejna beza w towarzystwie tarty owocowej na cieście kruchym to beza włoska. Na deser :) zostawimy sobie włoskie makaroniki z kremem czekoladowym.

Zajęcia dedykowane uczestnikom początkującym i zaawansowanym
Desery restauracyjne
Jeśli kiedyś zastanawialiście się, jak wygląda praca w pięciogwiazdkowej restauracji - mam rozwiązanie. Zapraszam na zajęcia cukiernicze, dedykowane restauracyjnym deserom z 5 gwiazdkowych hoteli. W trakcie trwania zajęć można będzie na własnej skórze doświadczyć pracy przy restauracyjnych standardach. Samodzielnie wykonamy tiramisu w wersji klasycznej lub sezonowej. Następnie przejdziemy do panna cotty w wersji malinowej, z zatopnioną w środku żelką owocową. Zwieńczeniem zajęć będzie czekoladowy fondant z gorgonzolą i lodami limonkowymi.

Kurs przeznaczony dla osób początkujących i średnio zaawansowanych
Kuchnia molekularna
Jeśli chcecie poczuć się jak w małym laboratorium i dowiedzieć się, jak powstaje przezroczysta zupa pomidorowa, a także o innych tajnikach kuchni molekularnej - zapraszamy na nasze szkolenie!

Makarony
Kolejna odsłona kursu dedukowanego pasjonatom kuchni włoskiej w Warsztacie Qulinarnym, w zupełnie nowym wydaniu – wcielmy się w rolę włoskich mistrzów i przygotujemy wspólnie trzy potrawy na bazie własnoręcznie przygotowanego makaronu.
Będziemy tu korzystać z autorskich przepisów na makaron i zdobywać wiedzę o tym, jak łączyć składniki, ale także uczyć się przygotowania podstawowych sosów takich jak beszamel i sos ragu.
Przykładowe menu to same klasyki – lasagne al forno, tagliatelle z polędwicą i duszonym szpinakiem, ravioli z ricottą i sosem szpinakowym.
Gorąco zapraszamy

Zajęcia dedykowane uczestnikom początkującym i zaawansowanym
Burgery wołowe & vege
Zapraszamy na szkolenie, na którym przyrządzą Państwo pyszne burgery - wszakże każdy z nas kocha czasem zjeść coś „niezdrowego” z kuchni fast food. Na zajęciach będziemy sami wypiekać bułki maślane, jogurtowe, a także wegańskie, zatem każdy znajdzie tu coś smacznego dla siebie. Menu obejmuje między innymi propozycje burgerów z sezonowaną wołowiną, kaczką konfitowaną, czy wersję vege – z soczewicą. Dodatki też nie mogą zostać pominięte – nauczymy Was robić kultowe frytki, podane na nieco inny sposób, niż każdy z nas zna i niesamowite skrzydełka.

Zajęcia dedykowane uczestnikom początkującym i zaawansowanym
Pizza
Kolejna odsłona kuchni włoskiej w Warsztacie Qulinarnym, w zupełnie nowym wydaniu – wcielmy się w rolę pizzaiolo, który zgrabnie obracając drożdżowym ciastem, tworzy kulinarne arcydzieło.
W programie kilka rodzajów pizzy.
W celu potwierdzenia rezerwacji prosimy o wpłatę całości ceny za kurs 390 zł, lub zadatku w wysokości 100 zł.

Zajęcia dla uczestników początkujących i zaawansowanych
Karma dla pupila
Na zajęciach nauczymy się, jak prawidłowo kompletować dietę dla psa i kota – oraz zapoznamy się z przepisami na pożywienie, które będzie dla nich najlepsze.
Domowe jedzenie dla Waszych psów i kotów - coraz więcej osób żywi swoje zwierzaki własnoręcznie przygotowaną karmą, co pozwala na odpowiednie suplementowanie diety pupila.

Zajęcia dla uczestników początkujących i zaawansowanych
Dziczyzna
Przyrządzanie dziczyzny, wbrew pozorom, nie jest skomplikowane.
Wykwintne i smakowite - tak postrzegamy dania z dziczyzny, które na polskich stołach goszczą bardzo rzadko. Dziczyzna dla wielu stanowi zagadkę kulinarną. Niepotrzebnie :)

Kurs przeznaczony dla osób dorosłych.
Przyrządzanie sushi
Na tych kursach dowiecie się, jaka jest historia sushi, a także zyskacie profesjonalną i dogłębną wiedzę o tym, jak przygotowywać każdy jego element, poczynając od ryżu, a kończąc na obróbce ryb.

Kurs managera restauracji
Kurs managera restauracji
Chcecie być doskonałym managerem restauracji?
Jesteście w dobrym miejscu.
Pomożemy Wam usprawnić zarządzanie lokalem, zdradzimy, jak kierować pracę kelnerów i kucharzy, jak osiągać lepsze wyniki sprzedaży alkoholi oraz jak konstruować karty win i menu.

Kurs przeznaczony dla osób początkujących
Kuchnia francuska
To szkolenie jest wycieczką po smakach kuchni francuskiej. Poznacie jej rodzaje, usłyszycie o daniach charakterystycznych, a także spróbujecie nieco odmiennych jej rodzajów.

Kurs przeznaczony dla początkujących
Przekąski na imprezę
Wychodząc Wam naprzeciw, stworzyliśmy kurs, który pozwoli Wam opanować podstawowe przystawki i sałatki, szybkie w przygotowaniu i bardzo proste. Nauczycie się robić między innymi pyszne roladki szpinakowe z łososiem, galantynę z kurczaka, a także niekonwencjonalne śledzie.

Kurs dedykowany dla osób początkujących
Kuchnia meksykańska
Meksyk można jednak śmiało sprowadzić do kraju dań ostrych i wyrazistych. Jego kuchnia bazuje na warzywach, ziołach, różnych rodzajach mięsa, a nawet owocach morza.

Kurs kucharski - menu wege
Kurs kucharski – menu wege
Kurs przeznaczony dla każdego, poziom trudności i skomplikowania wykonywanych potraw jest uzależniony od preferencji osób uczestniczących.
Każdy dzień szkolenia zaczyna się od wstępu teoretycznego, podczas którego omawiany jest plan działania na dany dzień.
Następnie rozpoczyna się panel praktyczny gdzie w trakcie gotowania poruszane są tematy z dziedziny HACCP, dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej.
Podczas paneli praktycznych uczestnicy pod okiem instruktora samodzielnie wykonują potrawy od początku do końca, po czym każda potrawa jest prezentowana na talerzu i profesjonalnie dekorowana z zachowaniem zasad sztuki kulinarnej.

Polish cuisine cooking classes
If you want to get to know Poland, this is where it all starts. We invite you to explore Poland from the kitchen. Our kitchen is full of unique combinations of flavor. Sour rye soup with white sausage comes from Poland. Each region has a different history and different flavor combinations, we offer what Krakow is famous for.

Kuchnia gruzińska
Kuchnia zajmuje ważne miejsce w kulturze i sercach Gruzinów, a ich narodowe potrawy to prawdziwe bogactwo smaków. Łagodny klimat i żyzne ziemie dostarczają owoców i warzyw, z których komponowane są pyszne potrawy.

Dla początkujących i zaawansowanych
Kuchnia vege
Kolejny wieczór ze zdrową i modną kuchnią wegańską. Zapraszam na warsztaty podczas których będzie można samodzielnie wykonać i skosztować dania z zakresu kuchni wegańskiej.

Voucher prezentowy kwotowy
