Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Szkolenia

    Terminarz szkoleń

      październik
    • Kuchnia francuska - 21.10.2021

      Rozpoczęcie: 21 października 2021, 17:00

      Zakończenie: 21 października 2021, 21:00

      290zł
    • Karma dla pupila - 22.10.2021

      Rozpoczęcie: 22 października 2021, 12:00

      Zakończenie: 22 października 2021, 16:00

      250zł
    • Pizza i makarony - 22.10.2021

      Rozpoczęcie: 22 października 2021, 17:00

      Zakończenie: 22 października 2021, 21:00

      390zł
    • Steki wołowe - warsztaty - 23.10.2021

      Rozpoczęcie: 23 października 2021, 12:00

      Zakończenie: 23 października 2021, 16:00

      350zł
    • Kuchnia meksykańska 25.10.2021

      Rozpoczęcie: 25 października 2021, 17:00

      Zakończenie: 25 października 2021, 21:00

      330zł
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 26.10.2021

      Rozpoczęcie: 26 października 2021, 17:00

      Zakończenie: 26 października 2021, 21:00

      250zł
    • Burgery wołowe & vege - 29.10.2021

      Rozpoczęcie: 29 października 2021, 17:00

      Zakończenie: 29 października 2021, 21:00

      390zł
    • Przyrządzanie sushi 30.10.2021

      Rozpoczęcie: 30 października 2021, 09:00

      Zakończenie: 30 października 2021, 15:00

      370.00zł
    • Listopad
    • Kuchnia vege 02.11.2021

      Rozpoczęcie: 2 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 2 listopada 2021, 21:00

      200zł
    • Przyrządzanie sushi 03.11.2021

      Rozpoczęcie: 3 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 3 listopada 2021, 21:00

      370.00zł
    • Zajęcia food pairing - 04.11.2021

      Rozpoczęcie: 4 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 4 listopada 2021, 21:00

      350zł
    • Kuchnia hiszpańska - 05.11.2021

      Rozpoczęcie: 5 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 5 listopada 2021, 21:00

      240zł
    • Przekąski na imprezę - 08.11.2021

      Rozpoczęcie: 8 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 8 listopada 2021, 21:00

      270zł
    • Kuchnia fit - 09.11.2021

      Rozpoczęcie: 9 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 9 listopada 2021, 21:00

      130zł
    • Kuchnia francuska - 10.11.2021

      Rozpoczęcie: 10 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 10 listopada 2021, 21:00

      290zł
    • Kuchnia włoska - 11.11.2021

      Rozpoczęcie: 11 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 11 listopada 2021, 21:00

      260zł
    • Burgery wołowe & vege - 12.11.2021

      Rozpoczęcie: 12 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 12 listopada 2021, 21:00

      390zł
    • Kurs cukierniczy I stopnia 13-14.11.2021

      Rozpoczęcie: 13 listopada 2021, 09:00

      Zakończenie: 14 listopada 2021, 16:00

      800.00zł
    • Kuchnia gruzińska 16.11.2021r

      Rozpoczęcie: 16 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 16 listopada 2021, 21:00

      320zł
    • Kuchnia meksykańska 17.11.2021

      Rozpoczęcie: 17 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 17 listopada 2021, 21:00

      330zł
    • Desery restauracyjne - 18.11.2021

      Rozpoczęcie: 18 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 18 listopada 2021, 21:00

      190zł
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 18.11.2021

      Rozpoczęcie: 18 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 18 listopada 2021, 21:00

      250zł
    • Pizza i makarony - 19.11.2021

      Rozpoczęcie: 19 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 19 listopada 2021, 21:00

      390zł
    • Steki wołowe - warsztaty - 20.11.2021

      Rozpoczęcie: 20 listopada 2021, 13:00

      Zakończenie: 20 listopada 2021, 17:00

      350zł
    • Polish cuisine cooking classes 25.11.2021r.

      Rozpoczęcie: 25 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 25 listopada 2021, 21:00

      330zł
    • Kuchnia tajska - 26.11.2021

      Rozpoczęcie: 26 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 26 listopada 2021, 21:00

      250zł
    • grudzień
    • Kuchnia włoska - 01.12.2021

      Rozpoczęcie: 1 grudnia 2021, 17:00

      Zakończenie: 1 grudnia 2021, 21:00

      260zł
    • Kuchnia tajska - 02.12.2021

      Rozpoczęcie: 2 grudnia 2021, 17:00

      Zakończenie: 2 grudnia 2021, 21:00

      250zł
    • Kuchnia hiszpańska - 03.12.2021

      Rozpoczęcie: 3 grudnia 2021, 17:00

      Zakończenie: 3 grudnia 2021, 21:00

      240zł
    • Kurs cukierniczy I stopnia 04-05.12.2021

      Rozpoczęcie: 4 grudnia 2021, 09:00

      Zakończenie: 5 grudnia 2021, 16:00

      800.00zł
    • Warsztaty kulinarne dla dzieci - 06.12.2021

      Rozpoczęcie: 6 grudnia 2021, 17:00

      Zakończenie: 6 grudnia 2021, 20:00

      150zł
    • Desery restauracyjne - 08.12.2021

      Rozpoczęcie: 8 grudnia 2021, 17:00

      Zakończenie: 8 grudnia 2021, 21:00

      190zł
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 08.12.2021

      Rozpoczęcie: 8 grudnia 2021, 17:00

      Zakończenie: 8 grudnia 2021, 21:00

      250zł
    • Pizza i makarony - 09.12.2021

      Rozpoczęcie: 9 grudnia 2021, 17:00

      Zakończenie: 9 grudnia 2021, 21:00

      390zł
    • Burgery wołowe & vege - 10.12.2021

      Rozpoczęcie: 10 grudnia 2021, 17:00

      Zakończenie: 10 grudnia 2021, 21:00

      390zł
    • Steki wołowe - warsztaty - 11.12.2021

      Rozpoczęcie: 11 grudnia 2021, 13:00

      Zakończenie: 11 grudnia 2021, 17:00

      350zł
    • Kuchnia molekularna 12.12.2021

      Rozpoczęcie: 12 grudnia 2021, 09:00

      Zakończenie: 12 grudnia 2021, 16:00

      470zł
    • styczeń
    • Kuchnia włoska - 06.01.2022

      Rozpoczęcie: 6 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 6 stycznia 2022, 21:00

      260zł
    • Desery restauracyjne - 07.01.202

      Rozpoczęcie: 7 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 7 stycznia 2022, 21:00

      190zł
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 07.01.2022

      Rozpoczęcie: 7 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 7 stycznia 2022, 21:00

      250zł
    • Kurs cukierniczy I stopnia 08-09.01.2022

      Rozpoczęcie: 8 stycznia 2022, 09:00

      Zakończenie: 9 stycznia 2022, 16:00

      800.00zł
    • Kuchnia vege 11.01.2022

      Rozpoczęcie: 11 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 11 stycznia 2022, 21:00

      200zł
    • Zajęcia food pairing - 12.01.2022

      Rozpoczęcie: 12 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 12 stycznia 2022, 21:00

      350zł
    • Przyrządzanie sushi 13.01.2022

      Rozpoczęcie: 13 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 13 stycznia 2022, 21:00

      370.00zł
    • Kuchnia francuska - 14.01.2022

      Rozpoczęcie: 14 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 14 stycznia 2022, 21:00

      290zł
    • Pizza i makarony - 15.01.2022

      Rozpoczęcie: 15 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 15 stycznia 2021, 21:00

      390zł
    • Kurs kucharski menu część pierwsza - 17-21.01.2022

      Rozpoczęcie: 17 stycznia 2022, 08:00

      Zakończenie: 21 stycznia 2022, 15:00

      1600zł
    • Kurs kucharski - menu wege 17-21.01.2022r

      Rozpoczęcie: 17 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 21 stycznia 2022, 15:00

      1600zł
    • Kuchnia tajska - 21.01.2022

      Rozpoczęcie: 21 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 21 stycznia 2022, 21:00

      250zł
    • Steki wołowe - warsztaty - 22.01.2022

      Rozpoczęcie: 22 stycznia 2022, 13:00

      Zakończenie: 22 stycznia 2022, 17:00

      350zł
    • Kuchnia hiszpańska - 28.01.2022

      Rozpoczęcie: 28 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 28 stycznia 2022, 21:00

      240zł
    • Burgery wołowe & vege - 29.01.2022

      Rozpoczęcie: 29 stycznia 2022, 09:00

      Zakończenie: 29 stycznia 2022, 13:00

      390zł
    • luty
    • Przekąski na imprezę - 02.02.2022

      Rozpoczęcie: 2 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 2 lutego 2022, 21:00

      270zł
    • Kuchnia włoska - 03.02.2022

      Rozpoczęcie: 3 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 3 lutego 2022, 21:00

      260zł
    • Podstawy gotowania - kurs zaoczny - 04-06.02.2022

      Rozpoczęcie: 4 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 6 lutego 2022, 15:00

      900zł
    • Kuchnia fit - 09.02.2022

      Rozpoczęcie: 9 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 9 lutego 2022, 21:00

      130zł
    • Desery restauracyjne - 10.02.2022

      Rozpoczęcie: 10 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 10 lutego 2022, 21:00

      190zł
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 10.02.2022

      Rozpoczęcie: 10 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 10 lutego 2022, 21:00

      250zł
    • Burgery wołowe & vege - 11.02.2022

      Rozpoczęcie: 11 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 11 lutego 2022, 21:00

      390zł
    • Steki wołowe - warsztaty - 12.02.2022

      Rozpoczęcie: 12 lutego 2022, 13:00

      Zakończenie: 12 lutego 2022, 17:00

      350zł
    • Kuchnia meksykańska 17.02.2022

      Rozpoczęcie: 17 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 17 lutego 2022, 21:00

      330zł
    • Kuchnia tajska - 18.02.2022

      Rozpoczęcie: 18 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 18 lutego 2022, 21:00

      250zł
    • Kuchnia molekularna 20.02.2022

      Rozpoczęcie: 20 lutego 2022, 09:00

      Zakończenie: 20 lutego 2022, 16:00

      470zł
    • Kuchnia hiszpańska - 25.02.2022

      Rozpoczęcie: 25 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 25 lutego 2022, 21:00

      240zł
    • Pizza i makarony - 26.02.2022

      Rozpoczęcie: 26 lutego 2022, 09:00

      Zakończenie: 26 lutego 2022, 13:00

      390zł
    • marzec
    • Kuchnia francuska - 01.03.2022

      Rozpoczęcie: 1 marca 2022, 17:00

      Zakończenie: 1 marca 2022, 21:00

      290zł
    • Przyrządzanie sushi 02.03.2022

      Rozpoczęcie: 2 marca 2022, 17:00

      Zakończenie: 2 marca 2022, 21:00

      370.00zł
    • Pizza i makarony - 04.03.2022

      Rozpoczęcie: 4 marca 2022, 17:00

      Zakończenie: 4 marca 2022, 21:00

      390zł
    • Burgery wołowe & vege - 05.03.2022

      Rozpoczęcie: 5 marca 2022, 09:00

      Zakończenie: 5 marca 2022, 13:00

      390zł
    • Kurs kucharski menu część pierwsza - 07-11.03.2022

      Rozpoczęcie: 7 marca 2022, 08:00

      Zakończenie: 11 marca 2022, 15:00

      1600zł
    • Kuchnia hiszpańska - 11.03.2022

      Rozpoczęcie: 11 marca 2022, 17:00

      Zakończenie: 11 marca 2022, 21:00

      240zł
    • Kuchnia włoska - 17.03.2022

      Rozpoczęcie: 17 marca 2022, 17:00

      Zakończenie: 17 marca 2022, 21:00

      260zł
    • Kuchnia tajska - 18.03.2022

      Rozpoczęcie: 18 marca 2022, 17:00

      Zakończenie: 18 marca 2022, 21:00

      250zł
    • Kurs cukierniczy I stopnia 19-20.03.2022

      Rozpoczęcie: 19 marca 2022, 09:00

      Zakończenie: 20 marca 2022, 16:00

      800.00zł
    • Steki wołowe - warsztaty - 19.03.2022

      Rozpoczęcie: 19 marca 2022, 17:00

      Zakończenie: 19 marca 2022, 21:00

      350zł
    • Zajęcia food pairing - 25.03.2022

      Rozpoczęcie: 25 marca 2022, 17:00

      Zakończenie: 25 marca 2022, 21:00

      350zł
    • kwiecień
    • Podstawy gotowania - kurs zaoczny - 01-03.04.2022

      Rozpoczęcie: 1 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 3 kwietnia 2022, 15:00

      900zł
    • Kuchnia fit - 05.04.2022

      Rozpoczęcie: 5 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 5 kwietnia 2022, 21:00

      130zł
    • Kuchnia vege 06.04.2022

      Rozpoczęcie: 6 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 6 kwietnia 2022, 21:00

      200zł
    • Kuchnia meksykańska 07.04.2022

      Rozpoczęcie: 7 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 7 kwietnia 2022, 21:00

      330zł
    • Burgery wołowe & vege - 08.04.2022

      Rozpoczęcie: 8 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 8 kwietnia 2022, 21:00

      390zł
    • Steki wołowe - warsztaty - 9.04.2022

      Rozpoczęcie: 9 kwietnia 2022, 13:00

      Zakończenie: 9 kwietnia 2022, 17:00

      350zł
    • Przekąski na imprezę - 13.04.2022

      Rozpoczęcie: 13 kwietnia 2022, 21:00

      Zakończenie: 13 kwietnia 2022, 21:00

      270zł
    • Desery restauracyjne - 14.04.2022

      Rozpoczęcie: 14 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 14 kwietnia 2022, 21:00

      190zł
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 14.04.2022

      Rozpoczęcie: 14 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 14 kwietnia 2022, 21:00

      250zł
    • Pizza i makarony - 15.04.2022

      Rozpoczęcie: 15 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 15 kwietnia 2022, 21:00

      390zł
    • Kuchnia tajska - 20.04.2022

      Rozpoczęcie: 21 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 21 kwietnia 2022, 21:00

      250zł
    • Kuchnia hiszpańska - 21.04.2022

      Rozpoczęcie: 21 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 21 kwietnia 2022, 21:00

      240zł
    • Kuchnia włoska - 22.04.2022

      Rozpoczęcie: 22 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 22 kwietnia 2022, 21:00

      260zł
    • Kuchnia molekularna 23.04.2022

      Rozpoczęcie: 23 kwietnia 2022, 09:00

      Zakończenie: 23 kwietnia 2022, 16:00

      470zł
    Wybierz kurs

    dla początkujących i zaawansowanych

    Kurs kucharski – menu część pierwsza

    Kurs przeznaczony dla każdego, poziom trudności i skomplikowania wykonywanych potraw jest uzależniony od preferencji osób uczestniczących.
    Każdy dzień szkolenia zaczyna się od wstępu teoretycznego, podczas którego omawiany jest plan działania na dany dzień.
    Następnie rozpoczyna się panel praktyczny gdzie w trakcie gotowania poruszane są tematy z dziedziny HACCP, dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej.
    Podczas paneli praktycznych uczestnicy pod okiem instruktora samodzielnie wykonują potrawy od początku do końca, po czym każda potrawa jest prezentowana na talerzu i profesjonalnie dekorowana z zachowaniem zasad sztuki kulinarnej.

    dla początkujących, zaawansowanych a także nowożeńców w ramach projektu rodzina gotująca na swoim :)

    Kurs kucharski – część druga

    Kurs przeznaczony dla osób które ukończyły pierwszą część, lub mają ochotę zamienić kolejność.
    Zajęcia są dedykowane także nowożeńcom w programie rodzina gotująca na swoim :)
    Poziom trudności i skomplikowania wykonywanych potraw jest uzależniony od preferencji osób uczestniczących.
    Każdy dzień szkolenia zaczyna się od wstępu teoretycznego, podczas którego omawiany jest plan działania na dany dzień.
    Następnie rozpoczyna się panel praktyczny gdzie w trakcie gotowania poruszane są tematy z dziedziny szeroko pojętej gastronomii.
    Podczas paneli praktycznych uczestnicy pod moim okiem samodzielnie wykonują potrawy od początku do końca, po czym każda potrawa jest prezentowana na talerzu i profesjonalnie dekorowana z zachowaniem zasad sztuki kulinarnej.

    dla początkujących, zaawansowanych a także nowożeńców w ramach projektu rodzina gotująca na swoim :)

    Kurs kucharski – część druga

    Kurs przeznaczony dla osób które ukończyły pierwszą część, lub mają ochotę zamienić kolejność.
    Zajęcia są dedykowane także nowożeńcom w programie rodzina gotująca na swoim :)
    Poziom trudności i skomplikowania wykonywanych potraw jest uzależniony od preferencji osób uczestniczących.
    Każdy dzień szkolenia zaczyna się od wstępu teoretycznego, podczas którego omawiany jest plan działania na dany dzień.
    Następnie rozpoczyna się panel praktyczny gdzie w trakcie gotowania poruszane są tematy z dziedziny szeroko pojętej gastronomii.
    Podczas paneli praktycznych uczestnicy pod moim okiem samodzielnie wykonują potrawy od początku do końca, po czym każda potrawa jest prezentowana na talerzu i profesjonalnie dekorowana z zachowaniem zasad sztuki kulinarnej.

    dla początkujących i zaawansowanych

    Kuchnia hiszpańska

    Kuchnia Hiszpańska zachwyca prostotą wykonania dań, połączoną z niebywałym smakiem. Świeże produkty, które doprawimy z hiszpańskim temperamentem umilą spotkanie w gronie znajomych.

    Dla początkujących i zaawansowanych

    Kuchnia vege

    Kolejny wieczór ze zdrową i modną kuchnią wegańską. Zapraszam na warsztaty podczas których będzie można samodzielnie wykonać i skosztować dania z zakresu kuchni wegańskiej.

    Kurs podstawowy z wołowiny

    Steki wołowe – warsztaty

    Czas na wieczór z wołowiną. Na tych zajęciach odpowiemy sobie na pytanie czy polska wołowina jest w stanie stopić nasze podniebienia i jak szybko to uczyni.

    warsztaty dla początkujących i zaawansowanych

    Kuchnia tajska

    Kuchnia tajska jest nasycona bogactwem smaków.
    Połączenia słodko - kwaśne i pikantne tworzą niesamowity efekt dla podniebienia.
    Zupa z dodatkiem galangalu rozpali zmysły; krewetki z trawą cytrynową podtrzymają ów płomień, natomiast lody będą doskonałym finałem wieczoru.

    dla początkujących i zaawansowanych

    Kuchnia włoska

    Kuchnia włoska to nie tylko pizza i tiramisu. Jest to kuchnia pełna pasji i miłości do najlepszych i najsmaczniejszych produktów.
    Na zajęciach z kuchni włoskiej, wykonamy vitello tonatto, klasyczne minestrone i kultowy deser tiramisu z sezonowymi dodatkami.

    dla początkujących i zaawansowanych

    Kuchnia fit

    Moda na zdrowe jedzenie nigdy nie przemija. Każdy chce jeść zdrowo a jednocześnie smacznie.

    Zapraszam na zajęcia z kuchni fit.

    dla początkujących i zaawansowanych

    Zajęcia food pairing

    Łączenie niecodziennych produktów i smaków coraz częściej można zauważyć w kartach menu restauracji.
    Na zajęciach food pairing dowiemy się co można ze sobą "parować", a czego wręcz nie powinniśmy.

    dla dzieci i rodziców

    Warsztaty kulinarne dla dzieci

    Zapraszamy dzieci w wieku 6-10 lat na specjalnie dedykowane zajęcia. Podczas warsztatów mali kucharze i małe kucharki będą mogli przygotować dania główne i deser. Rodzice mogą bacznie obserwować poczynania swoich pociech. Będą także mile widziani podczas degustacji wszystkich wykonanych potraw. Podczas zajęć wykonamy domowy makaron we włoskim stylu, z ulubionymi dodatkami, na słodko lub słono. Opcjonalnie będzie to pizza również z ukochanymi dodatkami.
    Na deser wykonamy smerfowy mus z mascarpone ze słodkim kruchym ciastem i lodami truskawkowymi, wszystko to z polewą owocową.

    Dedykowane początkującym i zaawansowanym

    Warsztaty cukiernicze – bezy

    Zapraszam na zajęcia z podstaw cukiernictwa. Na zajęciach bezowo mi wykonamy desery na bazie białek. W programie zajęć między innymi beza francuska i jej odpowiednik z Nowej Zelandii czyli beza baleriny Pavlovej. Kolejna beza w towarzystwie tarty owocowej na cieście kruchym to beza włoska. Na deser :) zostawimy sobie włoskie makaroniki z kremem czekoladowym.

    W celu potwierdzenia rezerwacji prosimy o wpłatę całości ceny za kurs 150 zł, lub zadatku w wysokości 50 zł.

    Zajęcia dedykowane uczestnikom początkującym i zaawansowanym

    Desery restauracyjne

    Jeśli kiedyś zastanawialiście się, jak wygląda praca w pięciogwiazdkowej restauracji - mam rozwiązanie. Zapraszam na zajęcia cukiernicze, dedykowane restauracyjnym deserom z 5 gwiazdkowych hoteli. W trakcie trwania zajęć można będzie na własnej skórze doświadczyć pracy przy restauracyjnych standardach. Samodzielnie wykonamy tiramisu w wersji klasycznej lub sezonowej. Następnie przejdziemy do panna cotty w wersji malinowej, z zatopnioną w środku żelką owocową. Zwieńczeniem zajęć będzie czekoladowy fondant z gorgonzolą i lodami limonkowymi.

    Podstawy gotowania – kurs zaoczny

    Jeśli jesteście Pasjonatami dobrego jedzenia, lecz nie wiecie do końca jak można by te potrawy przygotować samodzielnie. Dodatkowo nudzi was ciągłe zamawianie jedzenia on line, lub chodzenie do restauracji. W takim razie ten kurs jest dedykowany dla was.
    Podczas trwania trzydniowego szkolenia dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej, będziemy się uczyć prawidłowego używania noża, podstawowych umiejętności krojenia. Na zajęciach teoria będzie przeplatać się z praktyką. Poznacie praktyczne wiadomości na temat wyboru odpowiednich produktów. Nauczycie się filetować ryby i trybować mięso. Poznacie klasyczne przystawki, zupy, dania główne i desery.

    Zajęcia dedykowane uczestnikom początkującym i zaawansowanym

    Burgery wołowe & vege

    Zapraszamy na szkolenie, na którym przyrządzą Państwo pyszne burgery - wszakże każdy z nas kocha czasem zjeść coś „niezdrowego” z kuchni fast food. Na zajęciach będziemy sami wypiekać bułki maślane, jogurtowe, a także wegańskie, zatem każdy znajdzie tu coś smacznego dla siebie. Menu obejmuje między innymi propozycje burgerów z sezonowaną wołowiną, kaczką konfitowaną, czy wersję vege – z soczewicą. Dodatki też nie mogą zostać pominięte – nauczymy Was robić kultowe frytki, podane na nieco inny sposób, niż każdy z nas zna i niesamowite skrzydełka.

    Zajęcia dedykowane uczestnikom początkującym i zaawansowanym

    Pizza i makarony

    Kolejna odsłona kuchni włoskiej w Warsztacie Qulinarnym, w zupełnie nowym wydaniu – wcielmy się w rolę pizzaiolo, który zgrabnie obracając drożdżowym ciastem, tworzy kulinarne arcydzieło.
    W programie kilka rodzajów pizzy, a także makarony.

    W celu potwierdzenia rezerwacji prosimy o wpłatę całości ceny za kurs 390 zł, lub zadatku w wysokości 100 zł.

    Zajęcia dla uczestników początkujących i zaawansowanych

    Karma dla pupila

    Na zajęciach nauczymy się, jak prawidłowo kompletować dietę dla psa i kota – oraz zapoznamy się z przepisami na pożywienie, które będzie dla nich najlepsze.
    Domowe jedzenie dla Waszych psów i kotów - coraz więcej osób żywi swoje zwierzaki własnoręcznie przygotowaną karmą, co pozwala na odpowiednie suplementowanie diety pupila.

    Zajęcia dla uczestników początkujących i zaawansowanych

    Dziczyzna

    Przyrządzanie dziczyzny, wbrew pozorom, nie jest skomplikowane.
    Wykwintne i smakowite - tak postrzegamy dania z dziczyzny, które na polskich stołach goszczą bardzo rzadko. Dziczyzna dla wielu stanowi zagadkę kulinarną. Niepotrzebnie :)

    Kurs przeznaczony dla osób dorosłych.

    Przyrządzanie sushi

    Na tych kursach dowiecie się, jaka jest historia sushi, a także zyskacie profesjonalną i dogłębną wiedzę o tym, jak przygotowywać każdy jego element, poczynając od ryżu, a kończąc na obróbce ryb.

    Kurs managera restauracji

    Kurs managera restauracji

    Chcecie być doskonałym managerem restauracji?
    Jesteście w dobrym miejscu.
    Pomożemy Wam usprawnić zarządzanie lokalem, zdradzimy, jak kierować pracę kelnerów i kucharzy, jak osiągać lepsze wyniki sprzedaży alkoholi oraz jak konstruować karty win i menu.

    Kurs przeznaczony dla osób początkujących

    Kuchnia francuska

    To szkolenie jest wycieczką po smakach kuchni francuskiej. Poznacie jej rodzaje, usłyszycie o daniach charakterystycznych, a także spróbujecie nieco odmiennych jej rodzajów.

    Kurs przeznaczony dla początkujących

    Przekąski na imprezę

    Wychodząc Wam naprzeciw, stworzyliśmy kurs, który pozwoli Wam opanować podstawowe przystawki i sałatki, szybkie w przygotowaniu i bardzo proste. Nauczycie się robić między innymi pyszne roladki szpinakowe z łososiem, galantynę z kurczaka, a także niekonwencjonalne śledzie.

    Kurs przeznaczony dla osób początkujących i średnio zaawansowanych

    Kuchnia molekularna

    Jeśli chcecie poczuć się jak w małym laboratorium i dowiedzieć się, jak powstaje przezroczysta zupa pomidorowa, a także o innych tajnikach kuchni molekularnej - zapraszamy na nasze szkolenie!

    Kurs dedykowany dla osób początkujących

    Kuchnia meksykańska

    Meksyk można jednak śmiało sprowadzić do kraju dań ostrych i wyrazistych. Jego kuchnia bazuje na warzywach, ziołach, różnych rodzajach mięsa, a nawet owocach morza.

    Dla początkujących i zaawansowanych

    Kurs cukierniczy I stopnia

    Na kursie dowiecie się o makaronikach, deserach monoporcjowych i temperowaniu czekolady, a także przygotujecie podstawowe rodzaje ciast i poznacie techniki glasage. Nie każdy staje się od razu mistrzem cukiernictwa, ale bez obaw - nauczymy Was wszystkiego :)

    Kurs kucharski - menu wege

    Kurs kucharski – menu wege

    Kurs przeznaczony dla każdego, poziom trudności i skomplikowania wykonywanych potraw jest uzależniony od preferencji osób uczestniczących.
    Każdy dzień szkolenia zaczyna się od wstępu teoretycznego, podczas którego omawiany jest plan działania na dany dzień.
    Następnie rozpoczyna się panel praktyczny gdzie w trakcie gotowania poruszane są tematy z dziedziny HACCP, dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej.
    Podczas paneli praktycznych uczestnicy pod okiem instruktora samodzielnie wykonują potrawy od początku do końca, po czym każda potrawa jest prezentowana na talerzu i profesjonalnie dekorowana z zachowaniem zasad sztuki kulinarnej.

    Polish cuisine cooking classes

    If you want to get to know Poland, this is where it all starts. We invite you to explore Poland from the kitchen. Our kitchen is full of unique combinations of flavor. Sour rye soup with white sausage comes from Poland. Each region has a different history and different flavor combinations, we offer what Krakow is famous for.

    Kuchnia gruzińska

    Kuchnia zajmuje ważne miejsce w kulturze i sercach Gruzinów, a ich narodowe potrawy to prawdziwe bogactwo smaków. Łagodny klimat i żyzne ziemie dostarczają owoców i warzyw, z których komponowane są pyszne potrawy.