Kuchnia włoska to nie tylko pizza i tiramisu. Jest to kuchnia pełna pasji i miłości do najlepszych i najsmaczniejszych produktów.
Nic nie jest w stanie dorównać smakiem pomidorom, które zostały wyhodowane w prowincji Parma, na północy słonecznej Italii.
Na zajęciach z kuchni włoskiej, wykonamy vitello tonatto, które zachwyci bogactwem smaku i cudowną, delikatną strukturą.
Klasyczne minestrone gdzie w bogactwie warzyw odnajdziemy odpowiedni balans między słodyczą i kwasowością.
Na deser przygotujemy tiramisu z sezonowymi dodatkami.
Potrawom nada dodatkowego smaku wino ze szczepu Pinot Grigio.
Terminarz szkoleń
-
Kuchnia włoska - 14.11.2023
Rozpoczęcie: 14 listopada 2023, 17:00
Zakończenie: 14 listopada 2023, 21:00
310zł
O szkoleniu

Informacje
Prowadzący: Paweł Wojtyga
Ilość godzin szkoleniowych: 4
Miejsce szkolenia:
Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
31-637 Kraków
Wymagania
Ukończone 18 lat :)
Program szkolenia
Przykładowe menu
Informacje dodatkowe
Kuchnia włoska to nie tylko pizza i tiramisu. Jest to kuchnia pełna pasji i miłości do najlepszych i najsmaczniejszych produktów.
Na zajęciach z kuchni włoskiej, wykonamy vitello tonatto, klasyczne minestrone i kultowy deser tiramisu z sezonowymi dodatkami.
Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.
Jak się zapisać?
Sposób 1
Za pomocą terminarza szkoleń
- Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
- Na stronie wybranego kursu
- wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
- Uzupełnij formularz rezerwacji.
- Wpłać zadatek lub pełną kwotę.
Sposób 2
Bezpośrednio
Skontaktuj się bezpośrednio:
E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl
Telefon:
+48 662311637
+48 507771680