Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Makarony

    Terminarz szkoleń

      marzec
    • Makarony - 06.03.2024

      Rozpoczęcie: 6 marca 2024, 17:00

      Zakończenie: 6 marca 2024, 21:00

      290zł
    • Maj
    • Makarony - 08.05.2024

      Rozpoczęcie: 8 maja 2024, 17:00

      Zakończenie: 8 maja 2024, 21:00

      290zł
    • lipiec
    • Makarony - 03.07.2024

      Rozpoczęcie: 3 lipca 2024, 17:00

      Zakończenie: 3 lipca 2024, 21:00

      290zł

    O szkoleniu

    Kolejna odsłona kursu dedykowanego pasjonatom kuchni włoskiej w Warsztacie Qulinarnym, w zupełnie nowym wydaniu – wcielmy się w rolę włoskich mistrzów i przygotujemy wspólnie trzy potrawy na bazie własnoręcznie przygotowanego makaronu.

    Będziemy tu korzystać z autorskich przepisów na makaron i zdobywać wiedzę o tym, jak łączyć składniki, ale także uczyć się przygotowania podstawowych sosów takich jak beszamel i sos ragu.

    Przykładowe menu to same klasyki – lasagne al forno, tagliatelle z polędwicą i duszonym szpinakiem, ravioli z ricottą i sosem szpinakowym.

    Informacje

    Prowadzący: Paweł Wojtyga

    Ilość godzin szkoleniowych: 4

    Miejsce szkolenia:
    Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282 wejście z poziomu chodnika/tarasu
    obok klatki numer 3
    31-637 Kraków

    Wymagania

    Ukończone18 lat, lub 12+ wraz ze zgodą rodzica, lub opiekuna prawnego.

    Program szkolenia

    Zajęcia rozpoczynamy od krótkiego zapoznania się z Warsztatem i przebiegiem pracy, podczas wykonywania zadań rozpoczynamy degustację potraw i trunków

    Przykładowe menu

    Informacje dodatkowe

    Kolejna odsłona kursu dedukowanego pasjonatom kuchni włoskiej w Warsztacie Qulinarnym, w zupełnie nowym wydaniu – wcielmy się w rolę włoskich mistrzów i przygotujemy wspólnie trzy potrawy na bazie własnoręcznie przygotowanego makaronu.

    Będziemy tu korzystać z autorskich przepisów na makaron i zdobywać wiedzę o tym, jak łączyć składniki, ale także uczyć się przygotowania podstawowych sosów takich jak beszamel i sos ragu.

    Przykładowe menu to same klasyki – lasagne al forno, tagliatelle z polędwicą i duszonym szpinakiem, ravioli z ricottą i sosem szpinakowym.

    Gorąco zapraszamy

    Jak się zapisać?

    Sposób 1

    Sposób 1
    Za pomocą terminarza szkoleń

    Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
    Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
    Uzupełnij formularz rezerwacji.
    Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

    Sposób 2

    Sposób 2
    Bezpośrednio

    Skontaktuj się bezpośrednio:

    E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Telefon:
    +48 662311637

    +48 507771680

    Terminarz szkoleń