Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Steki wołowe – warsztaty

    Kurs podstawowy z wołowiny

    Terminarz szkoleń

      styczeń
    • Steki wołowe - warsztaty - 21.01.2023

      Rozpoczęcie: 21 stycznia 2023, 09:00

      Zakończenie: 21 stycznia 2023, 13:00

      350zł
    • luty
    • Steki wołowe - warsztaty - 18.02.2023

      Rozpoczęcie: 18 lutego 2023, 09:00

      Zakończenie: 18 lutego 2023, 13:00

      350zł
    • marzec
    • Steki wołowe - warsztaty - 25.03.2023

      Rozpoczęcie: 25 marca 2023, 09:00

      Zakończenie: 25 marca 2023, 13:00

      350zł
    • kwiecień
    • Steki wołowe - warsztaty - 22.04.2023

      Rozpoczęcie: 22 kwietnia 2023, 09:00

      Zakończenie: 22 kwietnia 2023, 13:00

      350zł
    • Maj
    • Steki wołowe - warsztaty - 27.05.2023

      Rozpoczęcie: 27 maja 2023, 09:00

      Zakończenie: 27 maja 2023, 13:00

      350zł
    • lipiec
    • Steki wołowe - warsztaty - 01.07.2023

      Rozpoczęcie: 1 lipca 2023, 09:00

      Zakończenie: 1 lipca 2023, 13:00

      350zł

    O szkoleniu

    Czas na wieczór z wołowiną. Na tych zajęciach odpowiemy sobie na pytanie czy polska wołowina jest w stanie stopić nasze podniebienia?
    Oraz jak szybko to uczyni.
    Pod moim jak zwykle czujnym okiem przygotujemy siekanego tatara z polędwicy wołowej z prażonymi pestkami słonecznika.
    Daniem głównym będzie polędwica wołowa z masłem i pieczonym czosnkiem w akompaniamencie wina Medoc, Merlot lub Shiraz
    Na deser proponuję (niestety bez wołu) mus z imbiru i truskawek z zielonym pieprzem.

    Informacje

    Prowadzący: Paweł Wojtyga

    Ilość godzin szkoleniowych: 4

    Miejsce szkolenia:
    Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
    31-637 Kraków

    Wymagania

    Ukończone 18 lat

    Program szkolenia

    Zajęcia rozpoczynamy od krótkiego wprowadzenia w scenariusz zajęć. Osoby uczestniczące samodzielnie wykonują potrawy, które pomagam profesjonalnie udekorować. Następnie przechodzimy do degustacji wykonanych potraw i specjalnie wyselekcjonowanego wina.Pod moim jak zwykle czujnym okiem przygotujemy siekanego tatara z polędwicy wołowej z prażonymi pestkami słonecznika. Daniem głównym będzie stek z polędwicy wołowej z masłem z pieczonym czosnkiem. Na deser proponuję mus z imbiru i truskawek z zielonym pieprzem

    Przykładowe menu

    Informacje dodatkowe

    Czas na wieczór z wołowiną. Na tych zajęciach odpowiemy sobie na pytanie czy polska wołowina jest w stanie stopić nasze podniebienia i jak szybko to uczyni.

     

    Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

    Jak się zapisać?

    Sposób 1

    Za pomocą terminarza szkoleń

    1 Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
    2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
    3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
    4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

    Sposób 2

    Bezpośrednio

    Skontaktuj się bezpośrednio:

    E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Telefon: 

    +48 662311637

    +48 507771680

    Terminarz szkoleń