Czas na wieczór z wołowiną. Na tych zajęciach odpowiemy sobie na pytanie czy polska wołowina jest w stanie stopić nasze podniebienia?
Oraz jak szybko to uczyni.
Pod moim jak zwykle czujnym okiem przygotujemy siekanego tatara z polędwicy wołowej z prażonymi pestkami słonecznika.
Daniem głównym będzie polędwica wołowa z masłem i pieczonym czosnkiem w akompaniamencie wina Medoc, Merlot lub Shiraz
Na deser proponuję (niestety bez wołu) mus z imbiru i truskawek z zielonym pieprzem.
Terminarz szkoleń
-
Steki wołowe - warsztaty - 07.10.2023
Rozpoczęcie: 7 października 2023, 09:00
Zakończenie: 7 października 2023, 13:00
420zł -
Steki wołowe - warsztaty - 04.11.2023
Rozpoczęcie: 4 listopada 2023, 09:00
Zakończenie: 4 listopada 2023, 13:00
420zł -
Steki wołowe - warsztaty - 02.12.2023
Rozpoczęcie: 2 grudnia 2023, 09:00
Zakończenie: 2 grudnia 2023, 13:00
420zł
O szkoleniu

Informacje
Prowadzący: Paweł Wojtyga
Ilość godzin szkoleniowych: 4
Miejsce szkolenia:
Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
31-637 Kraków
Wymagania
Ukończone 18 lat
Program szkolenia
Przykładowe menu
Informacje dodatkowe
Czas na wieczór z wołowiną. Na tych zajęciach odpowiemy sobie na pytanie czy polska wołowina jest w stanie stopić nasze podniebienia i jak szybko to uczyni.
Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.
Jak się zapisać?
Sposób 1
Za pomocą terminarza szkoleń
1 Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.
Sposób 2
Bezpośrednio
Skontaktuj się bezpośrednio:
E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl
Telefon:
+48 662311637
+48 507771680