Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

Steki wołowe – warsztaty

Kurs podstawowy z wołowiny

O szkoleniu

Czas na wieczór z wołowiną. Na tych zajęciach odpowiemy sobie na pytanie czy polska wołowina jest w stanie stopić nasze podniebienia?
Oraz jak szybko to uczyni.
Pod moim jak zwykle czujnym okiem przygotujemy siekanego tatara z polędwicy wołowej z prażonymi pestkami słonecznika.
Daniem głównym będzie polędwica wołowa z masłem i pieczonym czosnkiem w akompaniamencie wina Medoc, Merlot lub Shiraz
Na deser proponuję (niestety bez wołu) mus z imbiru i truskawek z zielonym pieprzem.

Informacje

Prowadzący: Paweł Wojtyga

lość godzin szkoleniowych: 4

Zajęcia odbywają się w godzinach: 17:45 - 21:45

Miejsce szkolenia:
Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
31-637 Kraków

Wymagania

Ukończone 18 lat

Program szkolenia

Zajęcia rozpoczynamy od krótkiego wprowadzenia w scenariusz zajęć. Osoby uczestniczące samodzielnie wykonują potrawy, które pomagam profesjonalnie udekorować. Następnie przechodzimy do degustacji wykonanych potraw i specjalnie wyselekcjonowanego wina.Pod moim jak zwykle czujnym okiem przygotujemy siekanego tatara z polędwicy wołowej z prażonymi pestkami słonecznika. Daniem głównym będzie stek z polędwicy wołowej z masłem z pieczonym czosnkiem. Na deser proponuję mus z imbiru i truskawek z zielonym pieprzem

Przykładowe menu

Informacje dodatkowe

Czas na wieczór z wołowiną. Na tych zajęciach odpowiemy sobie na pytanie czy polska wołowina jest w stanie stopić nasze podniebienia i jak szybko to uczyni.

 

Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

Jak się zapisać?

Sposób 1

Za pomocą terminarza szkoleń

1 Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

Sposób 2

Bezpośrednio

Skontaktuj się bezpośrednio:

E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

Telefon: 

+48 662311637

+48 662311721

Terminarz szkoleń

    Grudzień
  • Steki wołowe - warsztaty - 12.12.2020

    Rozpoczęcie: 12 grudnia 2020, 17:45

    Zakończenie: 12 grudnia 2020, 21:45

    350zł
  • Styczeń
  • Steki wołowe - warsztaty - 09.01.2021

    Rozpoczęcie: 9 stycznia 2021, 17:45

    Zakończenie: 9 stycznia 2021, 21:45

    350zł
  • Steki wołowe - warsztaty - 23.01.2021

    Rozpoczęcie: 23 stycznia 2021, 17:45

    Zakończenie: 9 stycznia 2021, 21:45

    350zł
  • Luty
  • Steki wołowe - warsztaty - 13.02.2021

    Rozpoczęcie: 13 lutego 2021, 12:00

    Zakończenie: 13 lutego 2021, 16:00

    350zł