Wybierz dogodny termin szkolenia
08.07.2024 17:00 - 21:00
16.09.2024 17:00 - 21:00
Powyżej 18 roku życia lub za zgodą rodziców
Początkujący
3-4 godziny
Pamiątkowy certyfikat

O szkoleniu

Potrawy kuchni wegańskiej

Wieczór ze zdrową i modną kuchnią wegańską. Zapraszam na warsztaty, podczas których będzie można samodzielnie wykonać i skosztować dania z zakresu tej kuchni .

Wykonamy między innymi ramen w wersji wegańskiej, marynowane tofu z masłem orzechowym, pieczoną cukinią i śliwkami.

Na deser tofurnik z temperowaną czekoladą i bakaliami.

Program szkolenia

  • Zapoznanie się ze studiem.
  • Rozdanie i omówienie receptur.
  • Omówienie zasad bezpieczeństwa i zasad pracy.
  • Przygotowanie półproduktów i produktów zgodnie z recepturami.
  • Składanie gotowych potraw.
  • Degustacja potraw.

 

Prowadzący: Paweł Wojtyga

Ilość godzin szkoleniowych: 3 – 4

Miejsce szkolenia:
Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
31-637 Kraków

 

 

Przykładowe menu

Aromatyczny wegański ramen z kapustą pak choi, grzybami shiitake i warzywami julienne

Marynowane w soi i sosie sriracha tofu z sosem orzechowym i makaronem ryżowym, zapiekane z cukinią i śliwkami

Tofurnik z temperowaną czekoladą ze skórką pomarańczową i bakaliami

Degustacja wina ze szczepu chardonnay

Na prezent!

Zamów Voucher

Kup prezent dla swoich bliskich

0
    0
    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pustyZobacz szkolenia