Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Kuchnia tajska

    warsztaty dla początkujących i zaawansowanych

    Terminarz szkoleń

      Listopad
    • Kuchnia tajska - 26.11.2021

      Rozpoczęcie: 26 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 26 listopada 2021, 21:00

      250zł
    • grudzień
    • Kuchnia tajska - 02.12.2021

      Rozpoczęcie: 2 grudnia 2021, 17:00

      Zakończenie: 2 grudnia 2021, 21:00

      250zł
    • styczeń
    • Kuchnia tajska - 21.01.2022

      Rozpoczęcie: 21 stycznia 2022, 17:00

      Zakończenie: 21 stycznia 2022, 21:00

      250zł
    • luty
    • Kuchnia tajska - 18.02.2022

      Rozpoczęcie: 18 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 18 lutego 2022, 21:00

      250zł
    • marzec
    • Kuchnia tajska - 18.03.2022

      Rozpoczęcie: 18 marca 2022, 17:00

      Zakończenie: 18 marca 2022, 21:00

      250zł
    • kwiecień
    • Kuchnia tajska - 20.04.2022

      Rozpoczęcie: 21 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 21 kwietnia 2022, 21:00

      250zł

    O szkoleniu

    Kuchnia tajska jest nasycona bogactwem smaków.
    Połączenia słodko – kwaśne i pikantne tworzą niesamowity efekt dla podniebienia.
    Charakteryzuje się wyjątkową lekkością, połączoną z mocnymi akcentami aromatycznych składników, które dopełnia charakterystyczna dla powyższej kuchni pikantność, zbalansowana winem ze szczepu Gewürztraminer.


    Zupa z dodatkiem galangalu rozpali zmysły; krewetki z trawą cytrynową podtrzymają ów płomień, natomiast lody limonkowe będą doskonałym finałem wieczoru.

    Informacje

    Prowadzący: Paweł Wojtyga

    Ilość godzin szkoleniowych: 4

    Miejsce szkolenia:
    Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
    31-637 Kraków

    Wymagania

    Ukończone 18 lat :)

    Program szkolenia

    Zajęcia rozpoczynamy od krótkiego zapoznania się z Warsztatem i przebiegiem pracy, podczas wykonywania zadań rozpoczynamy degustację potraw i trunków

    Przykładowe menu

    Informacje dodatkowe

    Kuchnia tajska jest nasycona bogactwem smaków.
    Połączenia słodko – kwaśne i pikantne tworzą niesamowity efekt dla podniebienia.
    Zupa z dodatkiem galangalu rozpali zmysły; krewetki z trawą cytrynową podtrzymają ów płomień, natomiast lody będą doskonałym finałem wieczoru.

     

    Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

    Jak się zapisać?

    Sposób 1

    Za pomocą terminarza szkoleń

    1. Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
    2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
    3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
    4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

    Sposób 2

    Bezpośrednio

    Skontaktuj się bezpośrednio:

    E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Telefon: 

    +48 662311637

    +48 507771680

    Terminarz szkoleń