Kuchnia tajska jest nasycona bogactwem smaków.
Połączenia słodko – kwaśne i pikantne tworzą niesamowity efekt dla podniebienia.
Charakteryzuje się wyjątkową lekkością, połączoną z mocnymi akcentami aromatycznych składników, które dopełnia charakterystyczna dla powyższej kuchni pikantność, zbalansowana winem ze szczepu Gewürztraminer.
Zupa z dodatkiem galangalu rozpali zmysły; krewetki z trawą cytrynową podtrzymają ów płomień, natomiast lody limonkowe będą doskonałym finałem wieczoru.
Terminarz szkoleń
-
Kuchnia tajska - 19.10.2023
Rozpoczęcie: 19 października 2023, 17:00
Zakończenie: 19 października 2023, 21:00
330zł -
Kuchnia tajska - 04.12.2023
Rozpoczęcie: 4 grudnia 2023, 17:00
Zakończenie: 4 grudnia 2023, 21:00
330zł
O szkoleniu

Informacje
Prowadzący: Paweł Wojtyga
Ilość godzin szkoleniowych: 4
Miejsce szkolenia:
Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
31-637 Kraków
Wymagania
Ukończone 18 lat :)
Program szkolenia
Przykładowe menu
Informacje dodatkowe
Kuchnia tajska jest nasycona bogactwem smaków.
Połączenia słodko – kwaśne i pikantne tworzą niesamowity efekt dla podniebienia.
Zupa z dodatkiem galangalu rozpali zmysły; krewetki z trawą cytrynową podtrzymają ów płomień, natomiast lody będą doskonałym finałem wieczoru.
Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.
Jak się zapisać?
Sposób 1
Za pomocą terminarza szkoleń
- Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
- Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
- Uzupełnij formularz rezerwacji.
- Wpłać zadatek lub pełną kwotę.
Sposób 2
Bezpośrednio
Skontaktuj się bezpośrednio:
E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl
Telefon:
+48 662311637
+48 507771680