Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

Warsztaty cukiernicze – bezy

Dedykowane początkującym i zaawansowanym

O szkoleniu

Zapraszam na zajęcia z podstaw cukiernictwa. Na zajęciach bezowo mi wykonamy desery na bazie białek. W programie zajęć między innymi beza francuska i jej odpowiednik z Nowej Zelandii czyli beza baleriny Pavlovej. Kolejna beza w towarzystwie tarty owocowej na cieście kruchym to beza włoska. Na deser 🙂 zostawimy sobie włoskie makaroniki z kremem czekoladowym.

Cukiernictwo w ostatnim czasie stało się bardzo modne, nie ma się co oszukiwać zawsze było popularne. Każda osoba z nas ma w sobie duszę łasucha. 

Te zajęcia są dedykowane osobom, które pragną nauczyć się niezawodnych sposobów na przygotowanie słodkości w postaci bezy francuskiej, bezy włoskiej i włoskich makaroników.

Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

zapraszam,
Paweł Wojtyga

Informacje

Prowadzący: Paweł Wojtyga

Ilość godzin szkoleniowych: 3-4

Zajęcia odbywają się w godzinach:
17:45-21:45

Miejsce szkolenia:
Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
31-637 Kraków

Wymagania

Ukończone 16 lat

Program szkolenia

Zajęcia rozpoczynamy od krótkiego zapoznania się z Warsztatem i przebiegiem pracy, podczas wykonywania zadań rozpoczynamy degustację potraw.

Przykładowe menu

Informacje dodatkowe

Cukiernictwo w ostatnim czasie stało się bardzo modne, nie ma się co oszukiwać zawsze było popularne. Każda osoba z nas ma w sobie duszę łasucha. 

Te zajęcia są dedykowane osobom, które pragną nauczyć się niezawodnych sposobów na przygotowanie słodkości w postaci bezy francuskiej, bezy włoskiej i włoskich makaroników.

Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

Jak się zapisać?

Sposób 1

Za pomocą terminarza szkoleń

  1. Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
  2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
  3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
  4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

Sposób 2

Bezpośrednio

Skontaktuj się bezpośrednio:

E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

Telefon: 
+48 662311637

+48 662311721

Terminarz szkoleń

    Październik
  • Warsztaty cukiernicze - bezy - 22.10.2020

    Rozpoczęcie: 22 października 2020, 17:45

    Zakończenie: 22 października 2020, 21:45

    150zł
  • Listopad
  • Warsztaty cukiernicze - bezy - 18.11.2020

    Rozpoczęcie: 18 listopada 2020, 17:45

    Zakończenie: 18 listopada 2020, 21:45

    150zł
  • Grudzień
  • Warsztaty cukiernicze - bezy - 13.12.2020

    Rozpoczęcie: 13 grudnia 2020, 17:45

    Zakończenie: 13 grudnia 2020, 21:45

    150zł
  • Styczeń
  • Warsztaty cukiernicze - bezy - 06.01.2021

    Rozpoczęcie: 6 stycznia 2021, 17:45

    Zakończenie: 6 stycznia 2021, 21:45

    150zł