Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Warsztaty cukiernicze – bezy

    Dedykowane początkującym i zaawansowanym

    Terminarz szkoleń

      luty
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 10.02.2022

      Rozpoczęcie: 10 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 10 lutego 2022, 21:00

      250zł
    • kwiecień
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 12.04.2022

      Rozpoczęcie: 12 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 12 kwietnia 2022, 21:00

      250zł
    • Maj
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 11.05.2022

      Rozpoczęcie: 11 maja 2022, 17:00

      Zakończenie: 11 maja 2022, 21:00

      250zł
    • czerwiec
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 24.06.2022

      Rozpoczęcie: 24 czerwca 2022, 17:00

      Zakończenie: 24 czerwca 2022, 21:00

      250zł
    • sierpień
    • Warsztaty cukiernicze - bezy - 31.08.2022

      Rozpoczęcie: 31 sierpnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 31 sierpnia 2022, 21:00

      250zł

    O szkoleniu

    Zapraszam na zajęcia z podstaw cukiernictwa. Na zajęciach bezowo mi wykonamy desery na bazie białek. W programie zajęć między innymi beza francuska i jej odpowiednik z Nowej Zelandii czyli beza baleriny Pavlovej. Kolejna beza w towarzystwie tarty owocowej na cieście kruchym to beza włoska. Na deser 🙂 zostawimy sobie włoskie makaroniki z kremem czekoladowym.

    Cukiernictwo w ostatnim czasie stało się bardzo modne, nie ma się co oszukiwać zawsze było popularne. Każda osoba z nas ma w sobie duszę łasucha. 

    Te zajęcia są dedykowane osobom, które pragną nauczyć się niezawodnych sposobów na przygotowanie słodkości w postaci bezy francuskiej, bezy włoskiej i włoskich makaroników.

    Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

    zapraszam,
    Paweł Wojtyga

    Informacje

    Prowadzący: Paweł Wojtyga

    Ilość godzin szkoleniowych: 3-4

    Miejsce szkolenia:
    Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
    31-637 Kraków

    Wymagania

    Ukończone 16 lat

    Program szkolenia

    Zajęcia rozpoczynamy od krótkiego zapoznania się z Warsztatem i przebiegiem pracy, podczas wykonywania zadań rozpoczynamy degustację potraw.

    Przykładowe menu

    Informacje dodatkowe

    Cukiernictwo w ostatnim czasie stało się bardzo modne, nie ma się co oszukiwać zawsze było popularne. Każda osoba z nas ma w sobie duszę łasucha. 

    Te zajęcia są dedykowane osobom, które pragną nauczyć się niezawodnych sposobów na przygotowanie słodkości w postaci bezy francuskiej, bezy włoskiej i włoskich makaroników.

    Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

    Jak się zapisać?

    Sposób 1

    Za pomocą terminarza szkoleń

    1. Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
    2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
    3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
    4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

    Sposób 2

    Bezpośrednio

    Skontaktuj się bezpośrednio:

    E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Telefon: 
    +48 662311637

    +48 507771680

     

    Terminarz szkoleń