Warsztaty cukiernicze – bezy – 13.03.2024

Rozpoczęcie: 13 marca 2024, 17:00
Zakończenie: 13 marca 2024, 21:00
Miejsce szkolenia: ul. Okulickiego 51 lokal 282,
31-637 Kraków
Telefon kontaktowy: +48 662 311 637

370,00 

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę całej kwoty lub zadatku w wysokości 50 zł.

Dostępne miejsca: 14

Opis

Zapraszam na zajęcia z podstaw cukiernictwa. Na zajęciach bezowo mi wykonamy desery na bazie białek. W programie zajęć między innymi beza francuska i jej odpowiednik z Nowej Zelandii czyli beza baleriny Pavlovej. Kolejna beza w towarzystwie tarty owocowej na cieście kruchym to beza włoska. Na deser 🙂 zostawimy sobie włoskie makaroniki z kremem czekoladowym.

Cukiernictwo w ostatnim czasie stało się bardzo modne, nie ma się co oszukiwać zawsze było popularne. Każda osoba z nas ma w sobie duszę łasucha.

Te zajęcia są dedykowane osobom, które pragną nauczyć się niezawodnych sposobów na przygotowanie słodkości w postaci bezy francuskiej, bezy włoskiej i włoskich makaroników.

Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.