Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

Warsztaty cukiernicze – bezowo mi

Dedykowane początkującym i zaawansowanym

O szkoleniu

Zapraszam na zajęcia z podstaw cukiernictwa. Na zajęciach bezowo mi wykonamy desery na bazie białek. W programie zajęć między innymi beza francuska i jej odpowiednik z Nowej Zelandii czyli beza baleriny Pavlovej. Kolejna beza w towarzystwie tarty owocowej na cieście kruchym to beza włoska. Na deser 🙂 zostawimy sobie włoskie makaroniki z kremem czekoladowym.

Cukiernictwo w ostatnim czasie stało się bardzo modne, nie ma się co oszukiwać zawsze było popularne. Każda osoba z nas ma w sobie duszę łasucha. 

Te zajęcia są dedykowane osobom, które pragną nauczyć się niezawodnych sposobów na przygotowanie słodkości w postaci bezy francuskiej, bezy włoskiej i włoskich makaroników.

Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

zapraszam,
Paweł Wojtyga

Informacje

Prowadzący: Paweł Wojtyga

Ilość godzin szkoleniowych: 3-4

Zajęcia odbywają się w godzinach:
17:45-21:45

Miejsce szkolenia:
Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
31-637 Kraków

Wymagania

Ukończone 16 lat

Program szkolenia

Zajęcia rozpoczynamy od krótkiego zapoznania się z Warsztatem i przebiegiem pracy, podczas wykonywania zadań rozpoczynamy degustację potraw.

    Przykładowe menu

    Informacje dodatkowe

    Cukiernictwo w ostatnim czasie stało się bardzo modne, nie ma się co oszukiwać zawsze było popularne. Każda osoba z nas ma w sobie duszę łasucha. 

    Te zajęcia są dedykowane osobom, które pragną nauczyć się niezawodnych sposobów na przygotowanie słodkości w postaci bezy francuskiej, bezy włoskiej i włoskich makaroników.

    Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

    Jak się zapisać?

    Sposób 1

    Za pomocą terminarza szkoleń

    1. Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
    2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
    3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
    4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

    Sposób 2

    Bezpośrednio

    Skontaktuj się bezpośrednio:

    E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Telefon: 
    +48 662311637

    +48 662311721

    Terminarz szkoleń

      Marzec
    • Warsztaty cukiernicze - bezowo mi - 01.03.2020

      Rozpoczęcie: 1 marca 2020, 10:00

      Zakończenie: 1 marca 2020, 14:00

      150zł
    • Kwiecień
    • Warsztaty cukiernicze - bezowo mi - 17.04.2020

      Rozpoczęcie: 17 kwietnia 2020, 17:45

      Zakończenie: 17 kwietnia 2020, 21:45

      150zł
    • Maj
    • Warsztaty cukiernicze - bezowo mi - 29.05.2020

      Rozpoczęcie: 29 maja 2020, 17:45

      Zakończenie: 29 maja 2020, 21:45

      150zł
    • Czerwiec
    • Warsztaty cukiernicze - bezowo mi - 24.06.2020

      Rozpoczęcie: 24 czerwca 2020, 17:45

      Zakończenie: 24 czerwca 2020, 21:45

      150zł
    • Lipiec
    • Warsztaty cukiernicze - bezowo mi - 22.07.2020

      Rozpoczęcie: 22 lipca 2020, 17:45

      Zakończenie: 22 lipca 2020, 21:45

      150zł
    • Sierpień
    • Warsztaty cukiernicze - bezowo mi - 19.08.2020

      Rozpoczęcie: 19 sierpnia 2020, 17:45

      Zakończenie: 19 sierpnia 2020, 21:45

      150zł
    • Wrzesień
    • Warsztaty cukiernicze - bezowo mi - 01.09.2020

      Rozpoczęcie: 1 września 2020, 17:45

      Zakończenie: 1 września 2020, 21:45

      150zł
    • Październik
    • Warsztaty cukiernicze - bezowo mi - 22.10.2020

      Rozpoczęcie: 22 października 2020, 17:45

      Zakończenie: 22 października 2020, 21:45

      150zł
    • Listopad
    • Warsztaty cukiernicze - bezowo mi - 18.11.2020

      Rozpoczęcie: 18 listopada 2020, 17:45

      Zakończenie: 18 listopada 2020, 21:45

      150zł
    • Grudzień
    • Warsztaty cukiernicze - bezowo mi - 13.12.2020

      Rozpoczęcie: 13 grudnia 2020, 17:45

      Zakończenie: 13 grudnia 2020, 21:45

      150zł