Pizza – 19.06.2023

Rozpoczęcie: 19 czerwca 2023, 17:00
Zakończenie: 19 czerwca 2023, 21:00
Miejsce szkolenia: ul. Okulickiego 51 lokal 282,
31-637 Kraków
Telefon kontaktowy: +48 662 311 637

440,00 

Kolejna odsłona kuchni włoskiej w Warsztacie Qulinarnym, w zupełnie nowym wydaniu – wcielmy się w rolę pizzaiolo, który zgrabnie obracając drożdżowym ciastem, tworzy kulinarne arcydzieło.

Będziemy tu korzystać z autorskich przepisów na ciasto i zdobywać wiedzę o tym, jak łączyć składniki, ale także uczyć się przygotowania podstawowych sosów na pizzę.

Przykładowe menu to same klasyki –pizza  margherita, calzone, focaccia.

Pizzę wypiekamy w elektrycznych piecykach firm takich jak GSFerrari, Lund oraz Optima, które posiadają kamienie szamotowe.

Zapraszam

Paweł Wojtyga

Dostępne miejsca: 2

Kategoria:

Opis

Kolejna odsłona kuchni włoskiej w Warsztacie Qulinarnym, w zupełnie nowym wydaniu – wcielmy się w rolę pizzaiolo, który zgrabnie obracając drożdżowym ciastem, tworzy kulinarne arcydzieło.

Będziemy tu korzystać z autorskich przepisów na ciasto i zdobywać wiedzę o tym, jak łączyć składniki, ale także uczyć się przygotowania podstawowych sosów na pizzę.

Przykładowe menu to same klasyki –pizza  margherita, calzone, focaccia.

Pizzę wypiekamy w elektrycznych piecykach firm takich jak GSFerrari, Lund oraz Optima, które posiadają kamienie szamotowe.

Zapraszam

Paweł Wojtyga