Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Pizza

    Zajęcia dedykowane uczestnikom początkującym i zaawansowanym

    Terminarz szkoleń

      styczeń
    • Pizza - 05.01.2023

      Rozpoczęcie: 5 stycznia 2024, 17:00

      Zakończenie: 5 stycznia 2024, 21:00

      470zł
    • luty
    • Pizza - 05.02.2024

      Rozpoczęcie: 5 lutego 2024, 17:00

      Zakończenie: 5 lutego 2024, 21:00

      470zł
    • marzec
    • Pizza - 04.03.2024

      Rozpoczęcie: 4 marca 2024, 17:00

      Zakończenie: 4 marca 2024, 21:00

      470zł
    • kwiecień
    • Pizza - 08.04.2024

      Rozpoczęcie: 8 kwietnia 2024, 17:00

      Zakończenie: 8 kwietnia 2024, 21:00

      470zł
    • Maj
    • Pizza - 06.05.2024

      Rozpoczęcie: 6 maja 2024, 17:00

      Zakończenie: 6 maja 2024, 21:00

      470zł
    • czerwiec
    • Pizza - 03.06.2024

      Rozpoczęcie: 3 czerwca 2024, 17:00

      Zakończenie: 3 czerwca 2024, 21:00

      470zł

    O szkoleniu

    Kolejna odsłona kuchni włoskiej w Warsztacie Qulinarnym, w zupełnie nowym wydaniu – wcielmy się w rolę pizzaiolo, który zgrabnie obracając drożdżowym ciastem, tworzy kulinarne arcydzieło.

    Będziemy tu korzystać z autorskich przepisów na ciasto i zdobywać wiedzę o tym, jak łączyć składniki, ale także uczyć się przygotowania podstawowych sosów na pizzę.

    Przykładowe menu to same klasyki –pizza  margherita, calzone, focaccia.

    Pizzę wypiekamy w elektrycznych piecykach firm takich jak GSFerrari, Lund oraz Optima, które posiadają kamienie szamotowe.

    Zapraszam

    Paweł Wojtyga

    Informacje

    Prowadzący: Paweł Wojtyga

    Ilość godzin szkoleniowych: 4

    Miejsce szkolenia:
    Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
    31-637 Kraków

    Wymagania

    Ukończone lat 16

    Program szkolenia

    Zajęcia rozpoczynamy od krótkiego zapoznania się z Warsztatem i przebiegiem pracy, podczas wykonywania zadań rozpoczynamy degustację potraw.

    Przykładowe menu

    Informacje dodatkowe

    Czy chcecie nauczyć się, jak robić wyśmienitą pizzę? Zapraszamy na kolejną część, odkrywającą tajniki kuchni włoskiej.

    Będziemy tu korzystać z autorskich przepisów na ciasto i zdobywać wiedzę o tym, jak łączyć składniki.

    Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

    Jak się zapisać?

    Sposób 1

    Za pomocą terminarza szkoleń

    1. Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
    2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
    3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
    4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

    Sposób 2

    Bezpośrednio

    Skontaktuj się bezpośrednio:

    E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Telefon:
    +48 662311637

    +48 507771680

    Terminarz szkoleń