M(i)ęski wieczór z wołowiną 03.02.2024

Rozpoczęcie: 3 lutego 2024, 15:00
Zakończenie: 3 lutego 2024, 19:00
Miejsce szkolenia: ul. Okulickiego 51 lokal 282,
31-637 Kraków
Telefon kontaktowy: +48 662 311 637

590,00 

Na zajęciach dowiecie się, jak wygląda proces sezonowania mięsa i jak prawidłowo przygotować je do obróbki termicznej, jak przygotować produkty przed i jak podać je w sposób, którego nie powstydziliby się szefowie gwiazdkowych restauracji.

Zapraszam!

Paweł Wojtyga

Dostępne miejsca: 11

Opis

Czas na wieczór konfrontacji wołowiny. Na tych zajęciach odpowiemy sobie na pytanie: co bardziej będzie pasowało do whisky? Wołowina sezonowana, czy może polędwica wołowa?

Sprawdzimy także, czy do wołowiny bardziej pasuje mocno wędzona whiskey, bądź może łagodniejszy single malt.

Na zajęciach dowiecie się, jak wygląda proces sezonowania mięsa i jak prawidłowo przygotować je do obróbki termicznej, jak przygotować produkty przed i jak podać je w sposób, którego nie powstydziliby się szefowie gwiazdkowych restauracji.

Zapraszam!

Paweł Wojtyga