Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Kurs managera restauracji

    Kurs managera restauracji

    Terminarz szkoleń

    O szkoleniu

    Zapraszamy Was na szkolenie, które ukaże Wam tajniki dobrego prowadzenia zespołu – posiadania w nim szacunku, zbudowania swojego autorytetu, a także skutecznego zarządzania lokalem gastronomicznym.

    Dobry manager dba o rozwój lokalu, jego oprawę, a także musi posiadać niezbędną wiedzę o BHP, winie, kawie, grafikach i mnóstwie innych kwestii, których Was cierpliwie nauczymy 🙂

    Pomożemy Wam usprawnić zarządzanie lokalem, zdradzimy, jak kierować pracę kelnerów i kucharzy, jak osiągać lepsze wyniki sprzedaży alkoholi, jak konstruować karty win i menu.

    Poznacie także niezbędne Wam aspekty prawa pracy oraz sposoby motywacji personelu.

    Dla kogo dedykujemy szkolenie?

    Dla osób, które chcą rozpocząć karierę managera gastronomii, planują otworzyć restaurację, a także dla ich właścicieli, którzy chcą usprawnić swoją pracę.

    Prowadzący szkolenie: Marcin Włodarczyk (info) i Paweł Wojtyga (info)

    Informacje

    Prowadzący: Marcin Włodarczyk, Paweł Wojtyga

    Ilość godzin szkoleniowych: 56

    Miejsce szkolenia:
    Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
    31-637 Kraków

    Wymagania

    Ukończone 18 lat

    Program szkolenia

    Wybrane zagadnienia :
    • Dzień 1: Zarządzanie salą restauracyjną / sprzedaż kelnerska / kelner / inwentaryzacja sprzętu kelnerskiego/ zakupy porcelany
    • Dzień 2: Wino w restauracji / rodzaje win/ tworzenie karty win w restauracji / jak sprzedawać więcej wina/ jakie wina sprzedawać na kieliszki/ kontrola sprzedaży wina w restauracji/ serwis wina / zarządzanie winem / dobieranie wina do potraw
    • Dzień 3: Bar / wyliczanie beverage cost / inwentaryzacja baru / potrzebne sprzęty / towaroznastwo alkoholowe / przygotowywanie koktajli / dekorowanie drinków / tworzenie karty alkoholi

    Przykładowe menu

    Informacje dodatkowe

    Kurs przeznaczony dla managerów pracujących w hotelach i restauracjach oraz dla inwestorów, którzy rozpoczynają przygodę ze sztuka restauracyjną.

    Kurs jest prowadzony przez Pawła Wojtygę – którego postać powinna Wam być znana stąd i Marcina Włodarczyka – który jest menagerem gastronomii, szkoleniowcem, fachowcem w dziedzinie sommelierstwa, baristyki,barmaństwa i sztuki kelnerskiej. 

    Jak się zapisać?

    Sposób 1

    Za pomocą terminarza szkoleń

    1. Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
    2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
    3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
    4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

    Sposób 2

    Bezpośrednio

    Skontaktuj się bezpośrednio:

    E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Telefon: 
    +48 668 818 248

    +48 507 771 680

    Terminarz szkoleń