Zapraszamy Was na szkolenie, które ukaże Wam tajniki dobrego prowadzenia zespołu – posiadania w nim szacunku, zbudowania swojego autorytetu, a także skutecznego zarządzania lokalem gastronomicznym.
Dobry manager dba o rozwój lokalu, jego oprawę, a także musi posiadać niezbędną wiedzę o BHP, winie, kawie, grafikach i mnóstwie innych kwestii, których Was cierpliwie nauczymy 🙂
Pomożemy Wam usprawnić zarządzanie lokalem, zdradzimy, jak kierować pracę kelnerów i kucharzy, jak osiągać lepsze wyniki sprzedaży alkoholi, jak konstruować karty win i menu.
Poznacie także niezbędne Wam aspekty prawa pracy oraz sposoby motywacji personelu.
Dla kogo dedykujemy szkolenie?
Dla osób, które chcą rozpocząć karierę managera gastronomii, planują otworzyć restaurację, a także dla ich właścicieli, którzy chcą usprawnić swoją pracę.
Prowadzący szkolenie: Marcin Włodarczyk (info) i Paweł Wojtyga (info)