Kurs kucharski menu część pierwsza – 16.03.2020

Rozpoczęcie: 16 marca 2020, 08:00
Zakończenie: 20 marca 2020, 15:00
Miejsce szkolenia: ul. Okulickiego 51 lokal 282,
31-637 Kraków
Telefon kontaktowy: +48 662 311 637

1250,00 

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę całej kwoty lub zadatku w wysokości 250 zł.

Dostępne miejsca: 12

Opis

Szkolenie Kucharskie pozwala zgłębić tajniki tworzenia i komponowania potraw.

Podczas paneli praktycznych uczestnicy pod moim czujnym okiem samodzielnie wykonują potrawy od początku do końca, po czym każda potrawa jest prezentowana na talerzu i profesjonalnie dekorowana z zachowaniem zasad sztuki kulinarnej.
Każdy dzień szkolenia zaczyna się od wstępu teoretycznego, podczas którego omawiany jest plan działania na dany dzień.
Następnie rozpoczyna się panel praktyczny gdzie w trakcie gotowania poruszane są tematy z dziedziny HACCP, dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej.
Zajęcia odbywają się w pełni wyposażonej kuchni szkoleniowej.
Każda stworzona potrawa jest wykonana przez uczestników zajęć od początku do końca.