Kurs kucharski – część druga – 22.06.2020

Rozpoczęcie: 22 czerwca 2020, 08:00
Zakończenie: 26 czerwca 2020, 15:00
Miejsce szkolenia: ul. Okulickiego 51 lokal 282,
31-637 Kraków
Telefon kontaktowy: +48 662 311 637

1250,00 

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę całej kwoty lub zadatku w wysokości 250 zł.

Brak miejsc: Zapis na listę rezerwową

Opis

Podczas paneli praktycznych jak w przypadku części pierwszej uczestnicy pod moim czujnym okiem samodzielnie wykonują potrawy od początku do końca, po czym każda potrawa jest prezentowana na talerzu i profesjonalnie dekorowana z zachowaniem zasad sztuki kulinarnej.
Scenariusz dnia szkoleniowego jest zbliżony do scenariusza sprawdzonego z części pierwszej, Panele teoretyczne stanowią rozwinięcie tych z części poprzedzającej, dla osób, które zaczynają od zajęć nr dwa treści będą powtórzone.
Na początku każdego dnia zajęć omawiany jest plan działania na dany dzień.
Następnie rozpoczyna się panel praktyczny gdzie w trakcie gotowania poruszane są tematy z dziedziny dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej i systemów analizy zagrożeń.Na początku każdego dnia zajęć omawiany jest plan działania na dany dzień.
Następnie rozpoczyna się panel praktyczny gdzie w trakcie gotowania poruszane są tematy z dziedziny dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej i systemów analizy zagrożeń.