Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Kurs cukierniczy I stopnia

    Dla początkujących i zaawansowanych

    Terminarz szkoleń

      grudzień
    • Kurs cukierniczy I stopnia 17-18.12.2022

      Rozpoczęcie: 17 grudnia 2022, 09:00

      Zakończenie: 18 grudnia 2022, 16:00

      960.00zł
    • luty
    • Kurs cukierniczy I stopnia 11-12.02.2023

      Rozpoczęcie: 11 lutego 2023, 09:00

      Zakończenie: 12 lutego 2023, 16:00

      960.00zł
    • kwiecień
    • Kurs cukierniczy I stopnia 15-16.04.2023

      Rozpoczęcie: 15 kwietnia 2023, 09:00

      Zakończenie: 16 kwietnia 2023, 16:00

      960.00zł
    • Maj
    • Kurs cukierniczy I stopnia 06-07.05.2023

      Rozpoczęcie: 6 maja 2023, 09:00

      Zakończenie: 7 maja 2023, 16:00

      960.00zł
    • czerwiec
    • Kurs cukierniczy I stopnia 24-25.06.2023

      Rozpoczęcie: 24 czerwca 2023, 09:00

      Zakończenie: 25 czerwca 2023, 16:00

      960.00zł

    O szkoleniu

    Nasza szkoła gotowania zaprasza Was na profesjonalny kurs cukiernictwa, dla osób nie mających doświadczenia w tworzeniu deserów, ale mających chęci i serce do ich przygotowywania.

    Kurs dedykujemy osobom, które chcą rozszerzyć swoja wiedzę o wypieku różnych rodzajów ciast, podstawach robienia deserów, a także dowiedzieć się nieco o nowoczesnych technikach dekoracji – między innymi o pracy aerografem.

    Dowiecie się również sporo o makaronikach, deserach monoporcjowych i temperowaniu czekolady. Nie każdy staje się od razu mistrzem cukiernictwa, ale bez obaw – nauczymy Was wszystkiego 🙂

    Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

    Informacje

    Prowadzący: Paweł Wojtyga

    Ilość godzin szkoleniowych: 20
    Zajęcia odbywają się w godzinach 9-16

    Miejsce szkolenia:
    Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
    31-637 Kraków

    Wymagania

    Ukończone 16 lat

    Program szkolenia

    Przykładowy program zajęć:
    • Uzyskanie informacji na temat przygotowania deserów i wyrobów cukierniczych
    Wypieki z ciast klasycznych:
    • Ciasto kruche
    • Ciasto biszkoptowe
    • Ciasto ptysiowe
    • Ciasto drożdżowe
    Desery monoporcjowe:
    • Monodesery z glacagem
    • Torty biszkoptowe ciemne i jasne
    • Przygotowywanie mas lukrowych
    • Temperowanie czekolady i dekoracje czekoladowe
    • Zamszowanie

    Przykładowe menu

    Informacje dodatkowe

    Zapraszamy Was na profesjonalny kurs cukiernictwa, dla osób nie mających doświadczenia w tworzeniu deserów, ale mających chęci i serce do ich przygotowywania.

    Kurs dedykujemy osobom, które chcą rozszerzyć swoja wiedzę o wypieku różnych rodzajów ciast, podstawach robienia deserów, a także dowiedzieć się nieco o nowoczesnych technikach dekoracji – między innymi o pracy aerografem.

    Jak się zapisać?

    Sposób 1

    Za pomocą terminarza szkoleń

    1. Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
    2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
    3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
    4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

    Sposób 2

    Bezpośrednio

    Skontaktuj się bezpośrednio:

    E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Telefon:
    +48 662311637

    +48 507771680

    Terminarz szkoleń