Kuchnia francuska – 18.06.2021

Rozpoczęcie: 18 czerwca 2021, 17:00
Zakończenie: 18 czerwca 2021, 21:00
Miejsce szkolenia: ul. Okulickiego 51 lokal 282,
31-637 Kraków
Telefon kontaktowy: +48 662 311 637

290,00 

Dostępne miejsca:

SKU: 12-4 Kategoria:

Opis

Na całość kuchni francuskiej składają się dania z wszystkich jej regionów. Uchodzi ona za bardzo elegancką i wykwintną, a Francja to mała kolebka food pairingu – bowiem łączy w sobie niespotykane połączenia smaków. To właśnie z Francji wywodzą się najbardziej wymagający i perfekcyjni szefowie kuchni. Kojarzymy ją głównie z żabimi udkami, bagietkami, ślimakami, a także serem i winem. My chcemy ją Wam ukazać od nieco innej – mniej oczywistej, a zarazem równie smacznej strony. Nasz szef kuchni pomoże Wam stworzyć między innymi aromatyczną zupę bouillabaisse, a także crème brulee – zapraszamy na pełną smaku i aromatu podróż po ciekawych smakach.