Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

Klasyczne desery restauracyjne

Zajęcia dedykowane uczestnikom początkującym i zaawansowanym

O szkoleniu

Jeśli kiedyś zastanawialiście się jak wygląda praca w pięciogwiazdkowej restauracji? Czas to sprawdzić! Zapraszam na zajęcia cukiernicze dedykowane restauracyjnym deserom z 5 gwiazdkowych hoteli. W trakcie trwania zajęć można będzie na własnej skórze doświadczyć pracy przy restauracyjnych standardach. Samodzielnie wykonamy tiramisu w wersji klasycznej lub sezonowej. Następnie przejdziemy do panna cotty w wersji malinowej z zatopioną w środku żelką owocową. Zwieńczeniem zajęć będzie czekoladowy fondant z gorgonzolą i lodami limonkowymi.

Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

Zapraszam,
Paweł Wojtyga

Informacje

Prowadzący: Paweł Wojtyga

Ilość godzin szkoleniowych: 3-4

Zajęcia odbywają się w godzinach:
17:45-21:45

Miejsce szkolenia:
Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
31-637 Kraków

Wymagania

Ukończone 16 lat

Program szkolenia

Zajęcia rozpoczynamy od krótkiego zapoznania się z Warsztatem i przebiegiem pracy, podczas wykonywania zadań rozpoczynamy degustację potraw.

Przykładowe menu

Informacje dodatkowe

Cukiernictwo w ostatnim czasie stało się bardzo modne, nie ma się co oszukiwać zawsze było popularne. Każda osoba z nas ma w sobie duszę łasucha. 

Te zajęcia są dedykowane osobom, które pragną nauczyć się niezawodnych sposobów na przygotowanie słodkości w postaci tiramisu, panna cotty i fondantów czekoladowych.

Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

Jak się zapisać?

Sposób 1

Za pomocą terminarza szkoleń

  1. Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
  2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
  3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
  4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

Sposób 2

Bezpośrednio

Skontaktuj się bezpośrednio:

E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

Telefon: 
+48 662311637

+48 662311721

Terminarz szkoleń

Styczeń

Klasyczne desery restauracyjne - 11.01.2020

Rozpoczęcie: 11 stycznia 2020, 17:45

Zakończenie: 11 stycznia 2020, 21:45

150zł
Kwiecień

Klasyczne desery restauracyjne - 24.04.2020

Rozpoczęcie: 24 kwietnia 2020, 17:45

Zakończenie: 24 kwietnia 2020, 21:45

150zł
Maj

Klasyczne desery restauracyjne - 22.05.2020

Rozpoczęcie: 22 maja 2020, 17:45

Zakończenie: 22 maja 2020, 21:45

150zł
Czerwiec

Klasyczne desery restauracyjne - 18.06.2020

Rozpoczęcie: 18 czerwca 2020, 17:45

Zakończenie: 18 czerwca 2020, 21:45

150zł