Dziczyzna – 23.01.2021

Rozpoczęcie: 23 stycznia 2021, 17:45
Zakończenie: 23 stycznia 2021, 21:45
Miejsce szkolenia: ul. Okulickiego 51 lokal 282,
31-637 Kraków
Telefon kontaktowy: +48 662 311 637

950,00 

Dziczyzna ma wysoką wartość odżywczą i jest niskokaloryczna. Zanim przejdzie się do jej obróbki termicznej niezbędne jest skruszenie mięsa. Konieczne jest też przygotowanie odpowiedniej marynaty do niej.

Dziczyznę można piec, dusić, grillować, a nawet smażyć.

 

Dostępne miejsca: 12

Kategoria:

Opis

Dziczyzna jest nieskażona chemią, ma wykwintny smak… No właśnie. A jak ją przygotować?

Tego nauczycie się na naszym nowym szkoleniu – w szerokim rozumieniu tego pojęcia, bo menu jest bogate i obfitujące w niemal każdy rodzaj mięsa.