Desery restauracyjne – 17.11.2020

Rozpoczęcie: 17 listopada 2020, 17:45
Zakończenie: 17 listopada 2020, 21:45
Miejsce szkolenia: ul. Okulickiego 51 lokal 282,
31-637 Kraków
Telefon kontaktowy: +48 662 311 637

150,00 

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę całej kwoty lub zadatku w wysokości 50 zł.

Dostępne miejsca: 16

Opis

Jeśli kiedyś zastanawialiście się jak wygląda praca w pięciogwiazdkowej restauracji to mam rozwiązanie. Zapraszam na zajęcia cukiernicze dedykowane restauracyjnym deserom z 5 gwiazdkowych hoteli. W trakcie trwania zajęć można będzie na własnej skórze doświadczyć pracy przy restauracyjnych standardach. Samodzielnie wykonamy tiramisu w wersji klasycznej lub sezonowej. Następnie przejdziemy do panna cotty w wersji malinowej z zatopioną w środku żelką owocową. Zwieńczeniem zajęć będzie czekoladowy fondant z gorgonzolą i lodami limonkowymi.

Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.