Napisz do nas

Email: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Burgery wołowe & vege

    Zajęcia dedykowane uczestnikom początkującym i zaawansowanym

    Terminarz szkoleń

      październik
    • Burgery wołowe & vege - 29.10.2021

      Rozpoczęcie: 29 października 2021, 17:00

      Zakończenie: 29 października 2021, 21:00

      390zł
    • Listopad
    • Burgery wołowe & vege - 12.11.2021

      Rozpoczęcie: 12 listopada 2021, 17:00

      Zakończenie: 12 listopada 2021, 21:00

      390zł
    • grudzień
    • Burgery wołowe & vege - 10.12.2021

      Rozpoczęcie: 10 grudnia 2021, 17:00

      Zakończenie: 10 grudnia 2021, 21:00

      390zł
    • styczeń
    • Burgery wołowe & vege - 29.01.2022

      Rozpoczęcie: 29 stycznia 2022, 09:00

      Zakończenie: 29 stycznia 2022, 13:00

      390zł
    • luty
    • Burgery wołowe & vege - 11.02.2022

      Rozpoczęcie: 11 lutego 2022, 17:00

      Zakończenie: 11 lutego 2022, 21:00

      390zł
    • marzec
    • Burgery wołowe & vege - 05.03.2022

      Rozpoczęcie: 5 marca 2022, 09:00

      Zakończenie: 5 marca 2022, 13:00

      390zł
    • kwiecień
    • Burgery wołowe & vege - 08.04.2022

      Rozpoczęcie: 8 kwietnia 2022, 17:00

      Zakończenie: 8 kwietnia 2022, 21:00

      390zł

    O szkoleniu

    Zapraszamy na szkolenie, na którym przyrządzą Państwo pyszne burgery  – wszakże każdy z nas kocha czasem zjeść coś „niezdrowego” z kuchni fast food. Na zajęciach będziemy sami wypiekać bułki maślane, jogurtowe, a także wegańskie, zatem każdy znajdzie tu coś smacznego dla siebie. Menu obejmuje między innymi propozycje burgerów z sezonowaną wołowiną, kaczką konfitowaną, czy wersję vege – z soczewicą. Dodatki też nie mogą zostać pominięte – nauczymy Was robić kultowe frytki, podane na nieco inny sposób, niż każdy z nas zna i niesamowite skrzydełka.

    Zapraszam

    Paweł Wojtyga

    Informacje

    Prowadzący: Paweł Wojtyga

    Ilość godzin szkoleniowych: 5

    Miejsce szkolenia:
    Gen. Leopolda Okulickiego 51 / lokal 282
    31-637 Kraków

    Wymagania

    Ukończone 16 lat

    Program szkolenia

    Zajęcia rozpoczynamy od krótkiego zapoznania się z Warsztatem i przebiegiem pracy, podczas wykonywania zadań rozpoczynamy degustację potraw.

    Przykładowe menu

    Informacje dodatkowe

    Któż z nas nie lubi od czasu do czasu zjeść soczystego burgera?

    Właśnie Wam dedykujemy ten kurs – miłośnikom tak zwanego slow fast food, które zaczyna się cieszyć ogromną popularnością, ze względu na bogactwo smaków i różnorodność składników. Dodatkowym atutem szkolenia jest praktyczna nauka, jak wypiec własne bułeczki do burgerów – z pewnością okaże się ona przydatna.

    Po ukończeniu zajęć uczestnicy otrzymują pamiątkowy certyfikat.

    Jak się zapisać?

    Sposób 1

    Za pomocą terminarza szkoleń

    1. Poniżej znajduje się terminarz szkoleń, wybierz kurs z dogodnym dla Ciebie terminem i kliknij „zapisz się”.
    2. Na stronie wybranego kursu wybierz ilość miejsc które chcesz zarezerwować i kliknij przycisk „Dodaj do koszyka”.
    3. Uzupełnij formularz rezerwacji.
    4. Wpłać zadatek lub pełną kwotę.

    Sposób 2

    Bezpośrednio

    Skontaktuj się bezpośrednio:

    E-mail: kontakt@warsztatqulinarny.pl

    Telefon: 
    +48 662311637

    +48 507771680

    Terminarz szkoleń