
Lody limonkowe

Margherita z zajęć przygotowania pizzy

Krewetki na sposób prowansalski z kursu kucharskiego

Pana cotta z zajęć cukierniczych

Krewetki z pesto ziołowym z zajęć z podstaw gotowania

Masa na makaroniki z zajeć cukierniczych

Burger z bułką buraczaną z zajęć burgery wołowe & wege

Ostrygi ala rockefeller z zajęć personalizowanych

Makaroniki z musem czekoladowym z warsztatów cukierniczych - bezy

Tiramisu z temperowaną czekoladą z wieczów panieńskich

Mini panacotty z mirror glaze - kurs cukierniczy

Ceviche z filetowanymi pomidorami z warsztatów kuchni meksykańskiej

Zupa bouilbasse z zajęć kuchni francuskiej

Uramaki i nigiri z zajęć sushi

Burger wołowy z czarną bułką z zajęć burgery

Krewetki w sosie orzechowym z zajęć kuchni tajskiej

Paella z owocami morza z warsztatów kuchni hiszpańskiej

Cielęcina w sosie tuńczykowym z zajęć kuchni włoskiej

Krem rakowy z sambalem z zajęć "kucharskich"