Lody limonkowe
Margherita z zajęć przygotowania pizzy
Krewetki na sposób prowansalski z kursu kucharskiego
Pana cotta z zajęć cukierniczych
Krewetki z pesto ziołowym z zajęć z podstaw gotowania
Masa na makaroniki z zajeć cukierniczych
Burger z bułką buraczaną z zajęć burgery wołowe & wege
Ostrygi ala rockefeller z zajęć personalizowanych
Makaroniki z musem czekoladowym z warsztatów cukierniczych - bezy
Tiramisu z temperowaną czekoladą z wieczów panieńskich
Mini panacotty z mirror glaze - kurs cukierniczy
Ceviche z filetowanymi pomidorami z warsztatów kuchni meksykańskiej
Zupa bouilbasse z zajęć kuchni francuskiej
Uramaki i nigiri z zajęć sushi
Burger wołowy z czarną bułką z zajęć burgery
Krewetki w sosie orzechowym z zajęć kuchni tajskiej
Paella z owocami morza z warsztatów kuchni hiszpańskiej
Cielęcina w sosie tuńczykowym z zajęć kuchni włoskiej
Krem rakowy z sambalem z zajęć "kucharskich"